Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aile içi tartışmalarıyla gündemdeydi! Özcan Deniz'den yeni paylaşım geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Sanayi üretim endeksi belli oldu

H

haberci

Aile içi tartışmalarıyla gündemdeydi! Özcan Deniz'den yeni paylaşım geldi​

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, ailesiyle yaşadığı sorunlar ve hakkında açılan soruşturmanın ardından sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
103236825-ozcan-samar.jpg

103236387-ozcan-samar1.jpg

103237356-ozcan-samar2.jpg

103237966-ozcan-samar5.jpg

103237122-ozcan-samar4.jpg

Bir süredir ailesiyle yaşadığı sorunlarla gündeme gelen ünlü sanatçı Özcan Deniz, annesi Kadriye Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz'in kendisine yönelik açıklamaları sonrası kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırılmıştı.
Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Deniz, "Aile meselelerini konuşmama gibi bir prensibim var. Eskisi gibi romantik bakmıyorum artık aile meselesine."diyerek konuyla ilgili yorum yapmamayı tercih etti.
Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Deniz, "Aile meselelerini konuşmama gibi bir prensibim var. Eskisi gibi romantik bakmıyorum artık aile meselesine."
HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Özcan Deniz hakkında,"imar kirliliğine neden olma"ve"Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet"suçlarından soruşturma açıldı.
"imar kirliliğine neden olma"
"Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet"
İfadesinin ardından adliye önünde açıklama yapan Deniz, yasal yollarla yapı tadilat ruhsatı talebinde bulunduğunu belirtti. Konuyu savcılığa da anlattığını söyleyen sanatçı,"Orası yıkılsa dahi ben orada çadır kurup oturacağım. Orası benim çocuğumun hakkıdır, hukukudur, emeğimdir, kimse de onu yiyemez."dedi.
"Orası yıkılsa dahi ben orada çadır kurup oturacağım. Orası benim çocuğumun hakkıdır, hukukudur, emeğimdir, kimse de onu yiyemez."
AİLESİNE SERT SÖZLER
AİLESİNE SERT SÖZLER
Özcan Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ailesine sitemde bulundu.
"Adımın karşısına koyamadığınız sıfatları benden de beklemeyin artık. Beni evlat, kardeş olarak göremeyip 'RAKİP' olarak görüp yaptığınız düşmanlıkların ayıbıyla, günahıyla yaşayın."ifadelerini kullanan sanatçı,"Bugün evimi başıma yıkmaya, yuvamı dağıtmaya çalışan sizleri Allah'a havale etmiyorum, Allah'a emanet ediyorum. Haklının acelesi yoktur. Sabırlıyım ve de başaramayacaksınız!"diyerek tepkisini dile getirdi.
"Adımın karşısına koyamadığınız sıfatları benden de beklemeyin artık. Beni evlat, kardeş olarak göremeyip 'RAKİP' olarak görüp yaptığınız düşmanlıkların ayıbıyla, günahıyla yaşayın."
"Bugün evimi başıma yıkmaya, yuvamı dağıtmaya çalışan sizleri Allah'a havale etmiyorum, Allah'a emanet ediyorum. Haklının acelesi yoktur. Sabırlıyım ve de başaramayacaksınız!"
DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
Tartışmalar devam ederken Özcan Deniz, eşi Samar Dadgar, oğlu ve dostlarıyla çekildiği bir fotoğrafı paylaştı. Öte yandan, Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci de sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü sanatçı Özcan Deniz'in aile içi sorunlar ve hakkında açılan soruşturmanın ardından yaptığı paylaşım oldukça dikkat çekici. Özcan Deniz, annesi Kadriye Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz'in kendisine yönelik açıklamaları sonrasında yaşadığı sağlık sorunlarıyla hastaneye kaldırılmıştı. Ancak sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek aile meselelerine dair yorum yapmamayı tercih ettiğini belirtti.

Özcan Deniz hakkında imar kirliliğine neden olma ve Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet suçlarından soruşturma açıldığı bilgisi de paylaşıldı. Deniz, yapı tadilat ruhsatı talebinde bulunduğunu ve konuyu savcılığa açıkladığını belirtti. Ayrıca, yaşadığı sorunlarla ilgili ailesine sitemde bulunduğu bir paylaşım da sosyal medya üzerinden yapıldı.

Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar, oğlu ve dostlarıyla çekildiği bir fotoğrafı paylaşması ve kız kardeşi Sibel Semerci'nin de sosyal medya üzerinden paylaşım yapması da dikkat çekici detaylar arasında yer aldı. Yaşanan aile içi tartışmalar ve hukuki süreçle ilgili gelişmelerin yakından takip edilmeye devam edileceği görülüyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri