Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aile krizi büyüyor: Özcan Deniz'e vergi incelemesi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Bursa'da zincirleme kaza: 5 yaralı

H

İzmir'de Sahil Güvenlik ekipleri 38 düzensiz göçmen yakalandı

H

haberci

Aile krizi büyüyor: Özcan Deniz'e vergi incelemesi!​

Kızıl Goncalar dizisinde doktor Levent karakterini canlandıran Özcan Deniz, ailesiyle yaşadığı sorunlarla gündemde. Kardeşi Ercan Deniz'in mali konular ve izinsiz yapılaşma iddiaları sonrası ünlü sanatçı hakkında Vergi Denetim Kurulu inceleme başlattı.
082952259-1.jpg

082952525-2.jpg

082952978-3.jpg

082951962-4.jpg

Ünlü sanatçı ve oyuncu Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinde canlandırdığı "Levent" karakteriyle gündemdeyken, aile içi anlaşmazlıklarla da konuşuluyor. Dizide doktor Levent rolüyle dikkat çeken Deniz, kardeşlerinin çeşitli iddialarıyla karşı karşıya.
Uzun yıllardır birlikte çalıştığı kardeşi Ercan Deniz, her gün yeni bir iddiayla ağabeyini hedef alıyor. Özellikle "izinsiz yapılaşma" konusundaki açıklamalarının ardından Özcan Deniz, Sarıyer'deki villasına ilişkin ifade vermek zorunda kalmıştı.
Ercan Deniz, "Özcan'ın diziden aylık 2 milyon 250 bin lira kazandığını" öne sürerek, kardeşinin mali durumu ve harcamalarına dair detayları kamuoyuyla paylaşmıştı.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre, bu iddiaların ardından Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, Özcan Deniz hakkında inceleme başlattı.

Özcan Deniz'in ailesiyle yaşadığı sorunlar ve özellikle kardeşi Ercan Deniz'in ortaya attığı mali iddialar oldukça dikkat çekici. Ünlü sanatçının Vergi Denetim Kurulu tarafından incelemeye alınması da gündemdeki konular arasında yer alıyor. Ercan Deniz'in ağabeyi hakkında ortaya attığı iddiaların, Özcan Deniz'in mali durumu ve harcamalarıyla ilgili detayları merak edenleri endişelendirdiği görülüyor.

Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinde canlandırdığı "Levent" karakteriyle dikkatleri üzerine çekerken, ailesiyle yaşadığı anlaşmazlıklar ve Vergi Denetim Kurulu incelemesiyle gündemde kalmaya devam ediyor. Kardeşi Ercan Deniz'in ağabeyine yönelik iddiaları ve bu iddiaların Vergi Denetim Kurulu'nun dikkatini çekmesi, ünlü sanatçının geleceği ve kariyeri üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir.

Özcan Deniz'in yaşadığı bu aile krizi ve vergi incelemesi ile ilgili gelişmelerin yakından takip edilmesi ve konunun aydınlatılması önem arz etmektedir. Sanat camiasında sıkça rastlanmayan bu tür durumlar, hayranlarını ve kamuoyunu derinden etkileyebilir. Özcan Deniz'in bu zor süreçten nasıl çıkacağı ve ailevi sorunlarını nasıl çözeceği ise merak konusu olarak gündemdeki yerini korumaktadır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri