Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Akşener’in MASAK’a şikayet ettiği Özkan sessizliğini bozdu: 'İnandığımız bir insanın aslında...'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Akşener’in MASAK’a şikayet ettiği Özkan sessizliğini bozdu: 'İnandığımız bir insanın aslında...'​

İYİ Parti'nin eski lideri Meral Akşener’in, Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı İbrahim Özkan’ı MASAK’a şikayet ettiği ortaya çıktı. Sessizliğini bozan Özkan, Akşener'e sert tepki gösterdi.
kapak_aksenerin-masaka-sikayet-ettigi-ozkan-sessizligini-bozdu-inandigimiz-bir-insanin-aslinda-178691.jpg

İYİ Parti'nin eski genel başkanı Meral Akşener’in, geçmişte İBB Meclisi’nde İYİ Parti Grup Başkanvekili olarak görev yapan ve şu anda Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlığını üstlenen İbrahim Özkan’ı Mali Suçları Araştırma Kurulu’na (MASAK) şikayet ettiği ortaya çıktı. Akşener’in, Özkan’ın mali hesaplarının incelenmesini talep ettiği öğrenildi.
Bu gelişmeye dair sessizliğini Korkusuz gazetesinden Can Coşkun’a bozan İbrahim Özkan, sert açıklamalarda bulundu.
“Benim mal varlığım veya hesaplarım üzerinde herhangi bir kısıtlama yok. Biz de basından öğrendik böyle bir şikayet dilekçesi olduğunu”diyerek durumu değerlendiren Özkan, geçmişte İYİ Parti içinde üstlendiği görevleri hatırlatarak,“Beş yıl grup başkanvekilliği yaptım, İYİ Parti kurucu ilçe başkanlığı yaptım. Bugün gelinen noktaya baktığımda, o günleri boşa geçirilmiş zaman olarak görüyorum. Çünkü inandığımız bir insanın aslında farklı bir ajandası olduğunu maalesef çok geç gördük”sözleriyle tepkisini dile getirdi.
“Benim mal varlığım veya hesaplarım üzerinde herhangi bir kısıtlama yok. Biz de basından öğrendik böyle bir şikayet dilekçesi olduğunu”
“Beş yıl grup başkanvekilliği yaptım, İYİ Parti kurucu ilçe başkanlığı yaptım. Bugün gelinen noktaya baktığımda, o günleri boşa geçirilmiş zaman olarak görüyorum. Çünkü inandığımız bir insanın aslında farklı bir ajandası olduğunu maalesef çok geç gördük”
Önümüzdeki süreçte daha fazla konuşacağını ima eden Özkan,“Günü geldiğinde bizim de söyleyecek birkaç kelamımız olacak”diyerek,“Ben soyut kavramlar üzerinden hiçbir zaman konuşmadım, benim konuşmalarım somut deliller üzerine olur beni bilenler bilir”ifadelerini kullandı.
“Günü geldiğinde bizim de söyleyecek birkaç kelamımız olacak”
“Ben soyut kavramlar üzerinden hiçbir zaman konuşmadım, benim konuşmalarım somut deliller üzerine olur beni bilenler bilir”

Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı İbrahim Özkan'ı MASAK'a şikayet ettiği ve bu konuda sessizliğini bozarak sert tepki gösterdiği haberine yönelik oldukça ilginç gelişmeler yaşanıyor. İbrahim Özkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada mal varlığı ve hesapları üzerinde herhangi bir kısıtlamanın olmadığını vurgulayarak, basından bu şikayetin dilekçesini öğrendiklerini ifade etti. Ayrıca, geçmişte İYİ Parti içinde üstlendiği görevleri hatırlatarak, inandığı bir insanın aslında farklı bir ajandası olduğunu çok geç fark ettiklerini belirtti.

Özkan'ın gelecek süreçte daha fazla konuşacağını ima etmesi ve "Günü geldiğinde bizim de söyleyecek birkaç kelamımız olacak" diyerek somut deliller üzerine konuşacağını belirtmesi dikkat çekici. Bu durum, ilerleyen zamanlarda gelişmelerin olabileceğine işaret ediyor.

Sonuç olarak, bu olayın siyasi sahnede yarattığı yankılar ve ortaya çıkan iddiaların netleşmesi merak konusu olmaya devam ediyor. İbrahim Özkan'ın gelecekte yapacağı açıklamalar ve yaşanacak gelişmeleri bekleyip görmek önemli olacak.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri