Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Atleticolu futbolcu Angel Correa, 5 maç ceza aldı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Beşiktaş'ta Konyaspor mesaisi sürüyor!

H

haberci

419

İspanya Futbol Federasyonu'na (RFEF) bağlı Disiplin Komitesi, Atletico Madrid'in yıldızı Angel Correa'nın cezasını açıkladı.
Disiplin Komitesi, Getafe maçının 88. dakikasında kırmızı kart gören Angel Correa'ya "baş hakeme yönelik hakaret, sözlü hakaret ve aşağılayıcı tutumlardan" toplam 5 maç ceza verildiğini duyurdu.
Getafe'ye deplasmanda 2-1 mağlup olan Atletico Madrid'in forvet oyuncusu Correa, Getafeli Djene'ye yaptığı faulun ardından kırmızı kart gösteren baş hakem Cuadra Fernandez'e argo sözler etmişti.
Correa, maçın ardından yaptığı açıklamada da "Çok hassas bir anda takımımı 10 kişi bıraktığım için çok gergindim ve en kötü şekilde karşılık verdim." diyerek hakem Fernandez'den özür dilemişti.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Atletico Madrid'in başarılı futbolcusu Angel Correa'ya İspanya Futbol Federasyonu'na bağlı Disiplin Komitesi tarafından verilen 5 maçlık ceza oldukça dikkat çekici. Correa, Getafe maçında kırmızı kart gördükten sonra baş hakeme yönelik yaptığı hakaret, sözlü taciz ve aşağılayıcı davranışlar nedeniyle cezalandırıldı. Futbolcu, faul sonrası kırmızı kart gösterilmesine tepki göstererek hakeme argo sözler sarf etmişti.

Correa'nın maç sonrası yaşanan olaylar için özür dilemesi önemli bir adım olmuş. Olayın gergin bir atmosferde olduğunu ve tepkisinin hatalı olduğunu kabul ederek, hakeme karşı saygısızlık yapmaktan dolayı pişmanlık duyduğunu açıklamıştı.

Futbolculardan hakemlere karşı saygılı olmaları ve sportmenlik ruhunu ön planda tutmaları beklenir. Angel Correa'nın yaşadığı bu olayın ardından göstereceği olumlu tavırlar ve davranışlar, hem kendisi hem de takımı için ders niteliğinde olabilir. Umuyoruz ki bu tür olaylar futbolda daha az yaşanır ve sporcular hakemlere karşı daha saygılı bir tutum içerisinde olurlar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri