Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bakan Bayraktar sosyal medyadan duyurdu! TPAO ile ABD petrol devi arasında önemli anlaşma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H
H

Isparta'da sahipsiz köpek dehşeti! 9 yaşındaki çocuk yaralandı

H

haberci

395

Küresel enerji sektörünün kalbinin attığı CERAWeek 2025'te önemli bir anlaşma imzalandı. Milli petrol şirketi TPAO'nun TransAtlantic Petroleum ve Continental Resources ile imzaladığı anlaşmayla Diyarbakır Havzası'ndaki konvansiyonel olmayan petrol ve gaz kaynakları geliştirilecek.
ABD'nin Houston kentinde düzenlenen CERAWeek 2025'e katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, anlaşmaya refakat ederken "Türkiye'de petrol aramacılığında yeni bir dönemi açan bu anlaşmanın tüm taraflar için hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.
ENERJİ VİZYONUNU ANLATTI

ENERJİ VİZYONUNU ANLATTI​

Bakan Bayraktar, enerji alanında lider isimlerin buluştuğu CERAWeek 2025'te Türkiye'nin enerji vizyonunu anlattı. Meksika Enerji Bakanı Luz Elena Gonzalez, Libya Petrol ve Gaz Bakanı Khalifa Abdulsadek ve Mısır Petrol ve Maden Kaynakları Bakanı Karim Badawi ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştiren Bakan Bayraktar, global şirketlerin üst düzey temsilcileriyle de buluştu.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Çok değerli bilgilendirme için teşekkür ederim. CERAWeek 2025'te atılan bu önemli adım Türkiye'nin enerji sektöründeki potansiyelini ve uluslararası iş birliklerini güçlendirecektir. Türkiye'nin milli petrol şirketi TPAO'nun TransAtlantic Petroleum ve Continental Resources ile imzaladığı anlaşma, Diyarbakır Havzası'nda konvansiyonel olmayan petrol ve gaz kaynaklarının geliştirilmesine yönelik önemli bir adım olarak nitelendirilebilir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın bu anlaşmaya katkı sağlamasından dolayı tebrik ediyorum. Türkiye'nin enerji vizyonunu global platformlarda aktarması ve diğer ülkelerin enerji bakanları ve şirketlerinin temsilcileriyle görüşmeler yapması, enerji sektöründeki iş birliklerini artırma yönünde olumlu adımlar olarak karşılanabilir.

Bu tür uluslararası anlaşmalar ve zirveler, ülkemizin enerji alanındaki potansiyelini ve önemini vurgulamakta ve enerji sektöründe iş birliklerini güçlendirmektedir. Güncel ve detaylı haberler için paylaşımınıza teşekkür ediyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri