Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir tatil hayatını değiştirdi: Alman Malena, Batman'da nişanlandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Türkiye'de en yaygın soyadları ve isimler belli oldu

Zeberus

Yönetici
Puan 38
Çözümler 6
Zeberus
batmanjpg-fAxNTesNiUiIQ2Gnsqqx2g.jpg

Antalya'da tanışan Alman Malena Mindemann (22) ile Baver Yerme'nin (27) arkadaşlığı bir süre sonra aşka dönüştü. Evlenmeye karar veren çift, ilk adımı atarak Yerme'nin memleketi Batman'da nişanlandı. Malena Mindemann, "Otelde tanıştık. O çalışıyordu. 3 senedir beraberiz. Baver'i çok seviyorum" dedi.
Batman'dan Antalya'ya 2022'de çalışmaya giden Baver Yerme, bir otelde iş buldu. Yerme, bir süre sonra aynı otelde ailesiyle birlikte tatil yapmak için gelen Malena Alman Malena Mindemann ile tanıştı. İkinin arkadaşlığı bir süre sonra aşka dönüştü. Çift evlenmeye karar verince Malena, Batman'a gelerek Baver Yerme'nin ailesiyle tanıştı.

DÜĞÜN SONRASI HAMBURG'A GİDECEKLER​

Çift, ailelerin de destek vermesi ile Batman'daki bir isteme evinde düzenlenen törenle nişanlandı. Gelecek yıl evlenmeyi planlayan çift, düğün sonrasında Hamburg'da yaşamayı düşünüyor.

'AİLEM İÇİN NERELİ OLDUĞUNUN HİÇBİR ÖNEMİ OLMADI'​

Baver Yerme, "2022'de Antalya'ya çalışmaya gittim. 3 ay sonra birbirimizi tanıdık. O günden beri hiç bağlantıyı koparmadık. 2023'ün başında ailemi ziyarete geldi. Orada biraz daha ilerlettik ilişkimizi. Ondan sonra 2-3 defa hem ailemi ziyarete geldi hem de Antalya'ya geldi. Seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Ailem için kimin nereli olduğu veya kimliğinin ne olduğunun hiçbir önemi olmadı. Her zaman bu konuda beni desteklediler. Bunun için mutluyuz. Malena'nın ailesi burada olmamasına rağmen onların eksikliğini hissettirmedi. Her zaman sıcak davrandılar. Onlar bizim adımıza çok mutlu. Hamburg'da kurulu bir düzeni var. Ailesi tamamen orada. Kendisi Hamburg'da yaşamaya devam etmek istiyor. Ben de onunla aynı fikirdeyim. Oraya yerleşmeyi düşünüyoruz. Onda beni etkileyen boyunun uzun olması ve kişiliğinin gerçekten oturmuş olması. İnsanlar ile iletişiminde karşısındaki insanın duygularına ve değerlerine gerçekten önem vererek konuşuyor, ona göre hareket ediyor" dedi.

'BANA PRENSES GİBİ HİSSETTİRİYOR'​

Baver'i çok sevdiğini söyleyen Malena Mindemann da "Türkiye'yi seviyorum. Annemle tatile gidiyorum. Otelde tanıştık. O çalışıyordu. 3 senedir beraberiz. Çok seviyorum. Bana prenses gibi hissettiriyor. Baver'i çok seviyorum. Çok mutluyum" diye konuştu.

Alman Malena Mindemann ve Baver Yerme'nin harika aşk hikayesi gerçekten de duygusal ve heyecan verici! İkisinin romantik ilişkileri, Antalya'da başladı ve sonunda Batman'da nişanlandılar. Malena'nın Türkiye'yi sevdiğini ve hem Baver'i hem de Türkiye'yi çok özel bulduğunu hissetmek mümkün. Çiftin, ailelerinin de destekleriyle mutlu bir birliktelik içinde olduklarını görmek sevindirici.

Baver Yerme'nin, Malena'ya karşı hissettiklerini ifade ettiği röportajda, ailesinin de ilişkilerine tam destek verdiğini öğreniyoruz. Ayrıca, Malena'nın ailesi uzakta olsa da, sıcak davranışlarıyla Malena ve Baver'i mutlu ettiği belirtilmiş. Çiftin, düğün sonrasında Hamburg'da yaşamayı düşünmeleri ve gelecekteki planları da oldukça umut verici görünüyor.

Malena'nın Baver hakkındaki duygularını ifade ettiği kısımda, onun için prenses gibi hissettiğini ve çok mutlu olduğunu dile getirdiğini görüyoruz. Bu samimi ifadeler, ikisinin ilişkisinin ne kadar özel ve güçlü olduğunu ortaya koymakta. Umarım ikisi de bir ömür boyu sürecek mutlu bir birliktelik yaşar ve hayallerindeki yaşamı birlikte kurarlar. Her iki taraf için de mutluluk dolu günlerin devam etmesi dileğiyle!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri