Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Çocuklarıma pusu kurup öldürdüler”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Yıldırım’a ramazan sokağı ve kutsal emanetler sergisi

H

haberci

742

Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki grup arasında muhtarlık seçimi tartışmasıyla başlayan husumet 15 Temmuz 2024'te cinayetle bitti. Çarşamba ilçesi Demirli köyünde İbrahim Ay, pompalı tüfekle tartıştığı Eren Kılıç (23) ve ağabeyi Emre Kılıç'a (31) ateş açtı. Olayda Kılıç kardeşler hayatını kaybetti. İbrahim Ay'ın arkadaşı Gökhan İ. ise yaralandı. Olayla ilgili İbrahim Ay ile arkadaşları Gökhan İ., Z.E. ve Y. T. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Gökhan İ. serbest bırakılırken, İbrahim Ay, Z.E.ve Y.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak ara duruşmada Z.E. ve Y. T. de adli kontrolle serbest bırakıldı.

EN AĞIR CEZAYI ALSIN

EN AĞIR CEZAYI ALSIN​

İki kardeşin öldürüldüğü cinayete ilişkin davanın ilk duruşması Çarşamba ağır ceza mahkemesinde görüldü. Hakkında kasten adam öldürmek suçundan iki kez müebbet hapis istenen tutuklu sanık İbrahim Ay, "Bana saldırdılar, kendimi korumak için arabadan tüfeği alıp rastgele ateş açtım. Amacım öldürmek değildi" dedi. Mahkemede dinlenen tanıklar ise darp olayının olmadığını, İbrahim Ay'ın pompalı tüfeği aracın içinden değil sakladığı yerden çıkardığını söylediler.
3 çocuk annesi Saliha Kılıç, iki oğlunu kaybetmenin acısını yaşadığını belirterek, "Oğullarım muhtar seçimi tartışması ve sonrasında yaşanan tartışmalar nedeniyle köyün karanlık tarafına çağrıldı. Eşim de olay yerine sonradan gitmiş. Benim oğullarıma pusu kurdular. Benim ekmeğimi yedi evimde kaldılar ama benim oğullarımı acımasızca vurdular. Ana yüreğim dayanmıyor hakkımı helal etmiyorum hiçbirine. Çocuklarımın mezarına gittikçe acım daha da katlanıyor. Ben çocuklarıma bir daha asla sarılamayacağım ama o ne kadar ceza alırsa alsın yaşıyor olacak." dedi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Bu trajik olayın detaylarını paylaştığınız için teşekkür ederim. Samsun'un Çarşamba ilçesinde gerçekleşen muhtarlık seçimi tartışmasıyla başlayan ve ölümle sonuçlanan bu husumet, gerçekten üzücü bir durum. İbrahim Ay'ın pompalı tüfekle ateş açarak Kılıç kardeşleri öldürmesi sonucunda yaşanan acı, ailelerini derinden etkilemiş gibi görünüyor.

Mahkeme sürecinde tutuklu sanık İbrahim Ay'ın kendini koruma amaçlı ateş ettiğini iddia etmesine karşın, tanıkların ifadesine göre darp olmadan tüfeği çıkardığı ortaya çıkmış. Durumun netleşmesi adına adli sürecin titizlikle yürütülmesi önem taşıyor.

Saliha Kılıç'ın açıklamaları ise yürekleri dağlayıcı nitelikte. Oğullarının acımasızca öldürüldüğünü belirterek yaşadığı acıyı dile getirmesi, insanın içini sızlatıyor. Çocuklarına pusu kurulmasının verdiği acıyla yüreğinin dayanamayacağını ifade etmesi oldukça iç burkan bir durum.

Bu tür şiddet olaylarıyla karşılaşıldığında, adaletin sağlanması ve suçluların en ağır şekilde cezalandırılması gereklidir. Ayrıca, toplumsal barışın ve huzurun korunması için benzer vakaların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması önemlidir.

Yaşanan bu üzücü olayın ailenin yaşamında bıraktığı derin yaraların zamanla iyileşmesi dileğiyle, adaletin en doğru şekilde tecelli etmesi umuduyla...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri