Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'emekli bayram ikramiyesi' sorusuna sert yanıt! 'Sen beni dolduruşa mı getiriyosun?'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'emekli bayram ikramiyesi' sorusuna sert yanıt! 'Sen beni dolduruşa mı getiriyosun?'​

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısı sonrası bir gazetecinin emekli bayram ikramiyesiyle ilgili sorduğu soruya sert yanıt verdi. Erdoğan, "Emeklilerin bayram ikramiyeleri ilgili düzenleme yapılır mı?" sorusuna "Tamam açıklandı, sen beni dolduruşa mi getirmek istiyorsun?" yanıtını verdi.
kapak_cumhurbaskani-erdogandan-emekli-bayram-ikramiyesi-sorusuna-sert-yanit-sen-beni-doldurusa-mi-getiriyosun-810980.jpg

133351642-ekran-goruntusu-2025-03-12-133317.jpg

Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyesinde rakam belli oldu. Pazartesi günü AKP Grup Başkanı Abdullah Güler'in emekli bayram ikramiyelerinin 3 bin liradan 4 bin liraya yükseltileceğine yönelik açıklama yapmasının ardından gözler Meclis'teki kanun düzenlemelerine çevrilmişti.
Son olarak AKP Grup Toplantısı öncesi konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ödeme tarihine ilişkin,"Meclis'ten geçince hesaplara yatacak"dedi.
"Meclis'ten geçince hesaplara yatacak"

"ERDOĞAN: DAHA NE OLACAK?"​

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, SÖZCÜ TV'den Aslı Kurtuluş Mutlu'nun"Emeklilerin bayram ikramiyeleri ilgili düzenleme yapılır mı?"sorusuna"Tamam açıklandı, sen beni dolduruşa mi getirmek istiyorsun. 3 bin TL'den 4 bin TL'ye çıktı. Daha ne olacak?"yanıtını verdi.
"Emeklilerin bayram ikramiyeleri ilgili düzenleme yapılır mı?"
"Tamam açıklandı, sen beni dolduruşa mi getirmek istiyorsun. 3 bin TL'den 4 bin TL'ye çıktı. Daha ne olacak?"

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?​

Emekli bayram ikramiyesi bu yıl yüzde 33’lük artışla 3 bin liradan 4 bin liraya çıkarıldı. 16 milyon emeklinin alacağı ikramiyenin 27-28 Mart tarihlerinde ödenmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli bayram ikramiyesi konusundaki sert yanıtı oldukça dikkat çekici. Basına yansıyan haberlere göre, bu yıl emekli bayram ikramiyesi 3 bin liradan 4 bin liraya çıkarılmış durumda. Bu gelişme milyonlarca emekliyi sevindirmiş olmalı. Bayram ikramiyesinin artırılması emeklilerin maddi açıdan bir nebze olsun rahatlamasını sağlayacaktır.

Emekli bayram ikramiyesinin artırılmasının yanı sıra, ödeme tarihleri de önemli bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın ifadesine göre, ödemeler Meclis'ten geçtikten sonra hesaplara yatacak. Dolayısıyla, bu sürecin emekliler tarafından yakından takip edilmesi gerekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazetecinin sorusuna verdiği sert yanıt da gündemdeki önemli bir konu. Kendisinin bu konudaki tavrı ne olursa olsun, emeklilere yönelik yapılan bu artışın emekliler açısından önemli bir adım olduğunu söyleyebiliriz. Umuyoruz ki, emekli vatandaşlarımızın bu bayram ikramiyesi ile daha mutlu bir bayram geçireceğini düşünüyoruz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri