Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ece Gürel'in babası "Başka bir şey var" dedi gözyaşlarına boğuldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
Puan 38
Çözümler 6
Zeberus
ecenin-babasi-0sck_cover.jpg

Belgrad Ormanı'nda kaybolan ve arama çalışmalarının 4. gününde sağ bulunan peyzaj mimarı Ece Gürel, gece saatlerinde hayatını kaybetmişti. Türkiye'nin konuştuğu olay Müge Anlı'da da ele alındı. Ece'nin babası “Bu işin içinde başka bir şey olduğunu düşünüyorum” dedi.​

Kağıthane Gültepe Mahallesi'ndeki evinden 2 Mart Pazar günüBelgrad Ormanı'na gideceğini söyleyerek çıkan ve bir daha haber alınamayan peyzaj mimarı Ece Gürel'i bulmak için başlatılan çalışmalar dördüncü gününde sonuç vermişti.
Ormanlık alanda arama faaliyetleri yürüten ekipler Ece Gürel’i sağ bulmuş fakat gece saatlerinde acı haber gelmişti.
Tüm Türkiye’ye bu olayı konuşurken Müge Anlı da programını bu konu ile açtı. Konu ile ilgili konuşan acılı baba gözyaşlarına boğuldu.

"Bu işin içinde bir şey olduğunu düşünüyorum"​

"Bu işin içinde bir şey olduğunu düşünüyorum"​

Acılı baba Muharrem Koçoğlu, şunları söyledi:
“Kafamda bir sürü soru işareti var. Telefonu 3 buçuk saat çaldığı halde cevap vermedi. Bu işin içinde başka bir şey olduğunu düşünüyorum. AFAD da aradı oradan geçti kaç kere gözden kaçırdıkları bir şey var demek ki burada… 4 gün boyunca orada kendim hiç uyumadan ve giyinik olduğumu halde ateşin başında durduk ve yine de dondum. Üstündekileri çıkarıp telefonu bırakacak bir insan değil. Bu işin içinde bir şey olduğunu düşünüyorum. Hiçbir şey yapamasa mutlaka navigasyona bakıp yolunu bulurdu. 112’yi arardı ve yine çıkardı. Soru işaretleri var bu işte…AFAD 4 gün boyunca gece gündüz aradı. Hadi gece görmeyebilir ama gündüz aramalarında neden bulamadılar. Ben AFAD’ın nasıl çalıştığını kendim gördüm. Bulunmaması imkansız bir şey…”

“Kafamda bir sürü soru işareti var. Telefonu 3 buçuk saat çaldığı halde cevap vermedi. Bu işin içinde başka bir şey olduğunu düşünüyorum. AFAD da aradı oradan geçti kaç kere gözden kaçırdıkları bir şey var demek ki burada… 4 gün boyunca orada kendim hiç uyumadan ve giyinik olduğumu halde ateşin başında durduk ve yine de dondum. Üstündekileri çıkarıp telefonu bırakacak bir insan değil. Bu işin içinde bir şey olduğunu düşünüyorum. Hiçbir şey yapamasa mutlaka navigasyona bakıp yolunu bulurdu. 112’yi arardı ve yine çıkardı. Soru işaretleri var bu işte…AFAD 4 gün boyunca gece gündüz aradı. Hadi gece görmeyebilir ama gündüz aramalarında neden bulamadılar. Ben AFAD’ın nasıl çalıştığını kendim gördüm. Bulunmaması imkansız bir şey…”​

"O 4 gün canımı çok acıtıyor"​

"O 4 gün canımı çok acıtıyor"​

Ece Gürel’in annesi Gülşen Koçoğlu ise“Bir sürü cevapsız sorular var. Ece’nin oraya nasıl gittiğini başına ne geldiğini bilemiyorum. O 4 gün canımı çok acıtıyor. Bir ormanda tek başına kalmak… İnsanların orada kaldıktan sonra doğru düşünebileceğini bile sanmıyorum. İşin içinden çıkamıyorum” dedi.

“Bir sürü cevapsız sorular var. Ece’nin oraya nasıl gittiğini başına ne geldiğini bilemiyorum. O 4 gün canımı çok acıtıyor. Bir ormanda tek başına kalmak… İnsanların orada kaldıktan sonra doğru düşünebileceğini bile sanmıyorum. İşin içinden çıkamıyorum” dedi.​

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Ece Gürel'in Belgrad Ormanı'nda kaybolması ve sonrasında sağ bulunmasının ardından yaşanan gelişmeler çok üzücü ve merak uyandırıcı. Kızlarının kaybolmasıyla büyük bir endişe yaşayan ailenin acılarına ortak olmak gerçekten çok üzücü.

Ece Gürel'in babası Muharrem Koçoğlu'nun sözleri gerçekten düşündürücü. Kafasında birçok soru işareti olduğunu belirtmesi ve "Bu işin içinde başka bir şey olduğunu düşünüyorum" demesi, olayın sırlarını daha da derinleştiriyor.

Acılı anne Gülşen Koçoğlu'nun ifadeleri de yürek parçalayıcı. Cevapsız soruların hala olduğunu ve o 4 günün onu ne kadar üzdüğünü dile getirmesi insanı duygulandırıyor.

Bu tip acı olaylar toplumda derin izler bırakabiliyor ve insanların zihinlerinde birçok soru işareti oluşturabiliyor. Umarım olayın aydınlatılması için gerekli adımlar atılır ve aileye destek olunur. Ailenin bu acıyla baş etmesi gerçekten çok zor bir süreç olmalı.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri