sonerbozkurt35
Yönetici
Çoklu olarak (IPTV m3u) kontrol yapabileceğiniz bir araçtır. Ek'te verdiğim dosyayı indirin, daha sonra farklı kaydet ile uzantısını htm yaparak kaydedin kullanmaya başlayın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
txt olarak indi hocam nasıl açıcaz ?Çoklu olarak (IPTV m3u) kontrol yapabileceğiniz bir araçtır. Ek'te verdiğim dosyayı indirin, daha sonra farklı kaydet ile uzantısını htm yaparak kaydedin kullanmaya başlayın.
txt dosyasını masaüstüne çıkarın daha sonra FARKLI KAYDET seçin ve uzantısını htm yapın Alt bölümden Tüm Dosyalar seçerek kaydedin. Anlayabilmeniz için Örnek Resim olarak paylaşıyorum.txt olarak indi hocam nasıl aT
tüm dosyalar diyip kaydet sorun çözülüyo tarayıcı ile açılıyo zatendedigin şekilde kaydetik yine text şeklinde bendemi yanlışlık var
herşeyi açık bir şekilde yazdım mutlaka bir yerde yanlışlık yapıyorsunuzdur.dedigin şekilde kaydetik yine text şeklinde bendemi yanlışlık var
bende olmadı olmuş hali ile burdan paylaşsanız
hocam bide yukarda fotoğrafta gördüm panel tarama v3 diye onu iptvyardim forumundanmı indirdiniz ?herşeyi açık bir şekilde yazdım mutlaka bir yerde yanlışlık yapıyorsunuzdur.
Nereden indirdiğimi tam olarak hatırlamıyorum ama süreli bir kullanımı var o yüzden kullanmıyorum sadece duruyorhocam bide yukarda fotoğrafta gördüm panel tarama v3 diye onu iptvyardim forumundanmı indirdiniz ?
teşekür ederim usta şimdi oldu benim pc de sorun var sanırım*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dropbox'a yükledim indirin. Rar Şifresi: frmsitesi
Sorun değil kardeşim halletiysen sorun yokteşekür ederim usta şimdi oldu benim pc de sorun var sanırım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.