Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gülben Ergen ve Demet Akalın arasında ‘teşekkür etmedin’ krizi! Takipten çıktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Gülben Ergen ve Demet Akalın arasında ‘teşekkür etmedin’ krizi! Takipten çıktı​

Ünlü sanatçılar Gülben Ergen ve Demet Akalın arasında sosyal medya üzerinden patlak veren ‘teşekkür etmedin’ krizi büyüdü. Ergen’in Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin açılışında katkı sağlayan kişilere teşekkür ettiği paylaşımda bir hayırseverin isminin yer almaması Akalın ve Ergen arasında gerilime yol açtı. Akalın, Ergen’in paylaşımına sitem ederken, Ergen de “Düşünemedim” diyerek yanıt verdi. Bu diyalog sonrası Akalın, Ergen’i sosyal medya hesabından takibi bıraktı.
124552854-demet1.jpg

124553432-gulben.jpg

124553510-demet.jpg

124553276-gulben1.jpg

124553042-gulben3.jpg

Ünlü isimler Gülben Ergen ve Demet Akalın arasında yaşanan'teşekkür etmedin'krizi büyüdü. Gülben Ergen, kurucusu olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği kapsamında, 56. anaokulunu Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde açtı.
'teşekkür etmedin'
Narin Anaokulu'nun açılışını sosyal medya hesabından paylaşan Ergen, katkıda bulunan kişilere teşekkür etti. Akalın ise bu paylaşımda Ceylan ailesinin adının geçmemesine sitem etti.
"TEŞEKKÜR ETMEDİN"
"TEŞEKKÜR ETMEDİN"
Akalın, Ergen’in paylaşımının altına yorum yaparak,“Bir teşekkürü boş geçmişsin sevgili Gülben! Ceylan ailesine ayıp oldu insanlara”ifadelerini kullandı.
“Bir teşekkürü boş geçmişsin sevgili Gülben! Ceylan ailesine ayıp oldu insanlara”
DÜŞÜNEMEDİM SÖZLERİ ARAYI BOZDU
DÜŞÜNEMEDİM SÖZLERİ ARAYI BOZDU
Gülben Ergen ise bu yorumun altına“Sevgili Demet... Okulumuz için hayırlı olsun mu demek istedin? Okul parkını yaptıran değerli dostlarının Instagram'dan teşekkür beklediğini düşünemedim/düşünmedim. Ben Whatsapp'tan teşekkür etmiştim. Adreslerini yazarsan buradan da edeyim"sözleriyle cevap verdi.
AKALIN TAKİPTEN ÇIKTI
AKALIN TAKİPTEN ÇIKTI
Bu cevap sonrası Akalın'dan bir hamle daha geldi. Ünlü şarkıcı, Ergen'i sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı.

Gülben Ergen ve Demet Akalın arasındaki 'teşekkür etmedin' krizi hakkında yaşanan gelişmeler gerçekten dikkat çekici. Sanat dünyasının iki ünlü ismi arasındaki bu kriz, sosyal medyada gündeme bomba gibi düştü. Görünüşe göre Gülben Ergen'in Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin açılışında bazı kişilere teşekkür ettiği paylaşımda bir hayırseverin isminin geçmemesi, Demet Akalın tarafından sıkıntı yaratmış.

Demet Akalın'ın Ergen'e yaptığı sitemli paylaşım sonrasında Gülben Ergen'in verdiği cevap oldukça ilginç görünüyor. Ergen'in "Düşünemedim" şeklindeki yanıtı, durumu biraz daha karışık hale getirmiş gibi. Ardından Demet Akalın'ın Ergen'i sosyal medyadan takip etmeyi bırakması da krizin büyüklüğünü gösteriyor.

Bu tür durumların ünlüler arasında yaşanması ve sosyal medya üzerinden açıkça paylaşılması, geniş kitleler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Her iki sanatçının da bu konuda farklı düşüncelere sahip olmaları, olayın daha da büyümesine neden olabilir. Gelişmeleri yakından takip etmekte fayda var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri