Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kıraç Limak Türker İlkokulu’ndan Ramazan’da örnek dayanışma etkinliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Kıyafeti vinç şaftına dolanan işçi öldü

H

Trabzonspor'dan yeni teknik direktör açıklaması

H

haberci

1507

Okul Müdürü Yılmaz Yıldız'ın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, 2/K sınıfının başlattıgı kampanya ile 50 aileye yardım ulaştı. Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte ihtiyaç sahipleri için hazırlanan gıda kolilerini ve çeşitli yardım malzemelerini ailelere teslim etti. Bu anlamlı etkinlik, hem öğrencilerde yardımlaşma bilincini artırdı hem de toplumsal dayanışmaya katkı sundu.

Müdür Yılmaz Yıldız, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı zamanlardan biridir. Bu kapsamda öğrencilerimizle birlikte paylaşma ve dayanışmayı artırmak amacıyla bir yardım kampanyası düzenledik. Kampanyamız devam etmekte olup, daha fazla aileye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Kıraç Limak Türker İlkokulu'nun bu örnek davranışı, hem okul topluluğunda hem de çevrede büyük takdir toplarken, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin eğitime sadece akademik başarı değil, aynı zamanda insani değerleri de kazandırma vizyonunu yansıttı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Kıraç Limak Türker İlkokulu öğrencilerinin ve okul yönetiminin gerçekleştirdiği bu anlamlı dayanışma etkinliği oldukça takdire şayan. Okul Müdürü Yılmaz Yıldız'ın liderliğinde başlatılan kampanya, öğrencilerin yardımlaşma ve paylaşma duygularını geliştirmeye yönelik önemli bir adım olmuş. 2/K sınıfının başlattığı bu güzel kampanya sayesinde 50 aileye yardım ulaştırılmış ve ihtiyaç sahiplerine destek olunmuş. Öğrencilerin, öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları gıda kolileri ve diğer yardım malzemelerini ailelere ulaştırması, toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha vurgulamış.

Müdür Yılmaz Yıldız'ın etkinlik hakkındaki açıklamaları da oldukça anlamlı ve güzel. Ramazan ayının birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı zamanlar olduğunu belirterek, öğrencilerle birlikte paylaşma ve dayanışma bilincini artırmayı hedeflediklerini ifade etmiş. Ayrıca kampanyanın devam edeceğini ve daha fazla aileye yardım ulaştırmayı amaçladıklarını belirtmiş.

Kıraç Limak Türker İlkokulu'nun bu örnek davranışı, eğitimin sadece akademik başarılarla sınırlı olmadığını ve insani değerlerin de önemli olduğunu gösteriyor. Toplumda yardımlaşma ve dayanışma duygusunu güçlendirmek, öğrencilere sadece derslerle değil, hayatları boyunca taşıyacakları önemli bir değeri kazandırmak açısından son derece anlamlı bir adım. Bu tür güzel örneklerin artması dileğiyle.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri