Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Köpek dehşetinin son adresi Karaman oldu! Baba oğlunu kurtarmak için kendini feda etti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
Puan 38
Çözümler 6
Zeberus
kopek-dehsetinin-son-adresi-karam-scud_cover.jpg

Karaman'da sahipli köpeğin saldırısından oğlunu korumak isteyen baba yaralandı. Baba Teber, "Oğlumu korumaya çalıştığım esnada köpek bacağımı ısırdı. Köpeğin kuduz olma ihtimaline karşı aşı olduk. Ben olmasaydım oğlum Konya'daki çocuğun durumuna düşebilirdi. Ben çocuğumu kurtarmak için kendimi feda ettim. " dedi. Köpek olayın ardından ekiplerce yakalanarak barınağa götürüldü.​

İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesi'nde bulunan tek katlı müstakil evin bahçesinde bakılan köpek, yoldan geçen Ziya Teber (45) ile oğlu Kerimcan Teber'e (10) saldırdı.
Oğlunu korumak isteyen Ziya Teber, köpeğin ısırması sonucu bacağından yaralandı.KaramanEğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan baba ve oğluna tedbir amaçlı kuduz aşısı yapıldı.
Ziya Teber, gazetecilere, yolda yürürken bir anda köpeğin saldırısına uğradıklarını söyledi.

"Ben olmasaydım oğlum Konya'daki çocuğun durumuna düşebilirdi"​

Köpeğin oğluna doğru geldiğini görünce onu korumak için önüne geçtiğini belirten Teber, "Oğlumu korumaya çalıştığım esnada köpek bacağımı ısırdı. Köpeğin kuduz olma ihtimaline karşı aşı olduk. Ben olmasaydım oğlum Konya'daki çocuğun durumuna düşebilirdi. Ben çocuğumu kurtarmak için kendimi feda ettim." dedi.
Olayın ardından görevliler tarafından yakalanan köpek, Karaman Belediyesi Hayvan Barınağına götürüldü.
Konya Karatay'da geçtiğimiz cuma günü 2 yaşındaki Rana'nın cesedi boş arsada parçalanmış halde bulunmuştu. Küçük kızın yaklaşık 10 başıboş sokak köpeği tarafından uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybettiği belirlenmişti.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Bu üzücü olay Karaman'da yaşanmış ve sahipli bir köpeğin saldırısından oğlunu korumak isteyen bir baba yaralanmış. Baba Ziya Teber, köpeğin kendisini ısırdığını belirterek, kendilerine tedbir amaçlı kuduz aşısı yapıldığını açıklamış. Bu tür olayların önlenmesi için köpek sahiplerinin sorumluluklarını yerine getirmesi çok önemli. Ayrıca, bu tür saldırıların yaşanmaması için köpeğin eğitimi ve kontrolü de büyük önem taşıyor.

Baba Teber'in olay sırasında oğlunu korumak için risk aldığını ve kendini feda ettiğini söylemesi gerçekten takdire şayan. Bu tür trajik olayların tekrar yaşanmaması için köpek sahiplerinin köpeklerine gerekli eğitimi vermesi ve gerektiğinde kontrol altında tutmaları çok önemli. Ayrıca insanların da sokak hayvanlarına karşı dikkatli olması gerektiğini unutmamak gerekir.

Olayın ardından köpeğin yakalanarak barınağa götürülmesi de önemli bir adım. Bu sayede benzer olayların yaşanmasının önüne geçilebilir. Umuyoruz ki tüm köpeklerin ve insanların güvenliği sağlanır ve benzer acı olaylar yaşanmaz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri