Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kamyon ile iki TIR'ın karıştığı zincirleme kazada 2 sürücü yaralandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Hizmet üretim endeksi verileri açıklandı

H

haberci

431

Kaza, saat 06.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Ömerli mevki, Ankara istikametinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen kamyon, Servet Güler'in kullandığı akaryakıt istasyonundan çıkan TIR'a arkadan çarptı. Bu sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği kamyona, arkadan gelen CT 4131 BT Bulgaristan plakalı TIR çarptı. Kazada kamyon ile Bulgaristan plakalı TIR'ın şoförü araçta sıkışarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler, bulundukları yerde sıkışan şoförleri kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Jandarma, kazayla ile ilgili inceleme başlattı.

Kazayı yara almadan atlatan TIR şoförü Servet Güler, "Saat 05.00'da kalktık, sahurumuzu yaptık. Yakıtımı aldım yola çıktım. Yaklaşık 500 metre gitmeden aracım bir silkelendi. O an olayı tam anlayamadım, arabayı sağa doğru park ettim. Baktım bana arkadan çarpmışlar. Ben durup yanına gidene kadar, başka bir TIR'da o araca çarptı. Her iki aracın şoförü de sıkıştı. Durumları genel olarak iyi gibiydi." dedi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Kaza haberine göre, Kuzey Marmara Otoyolu'nda yaşanan zincirleme kaza sonucunda 2 sürücü yaralandı. Saat 06.00 sularında, Ömerli mevkiinde Ankara istikametinde gerçekleşen kazada, henüz ismi belirlenemeyen bir kamyon, Servet Güler'in kullandığı akaryakıt istasyonundan çıkan TIR'a arkadan çarptı. Kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda arkadan gelen Bulgaristan plakalı TIR da kazaya karıştı.

Kaza sonucunda kamyon ve Bulgaristan plakalı TIR'ın şoförleri araç içinde sıkışarak yaralandı. İtfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilerek sıkışan şoförler kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ise kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Kazayı yara almadan atlatan TIR şoförü Servet Güler, yaşadıklarını anlatırken, sabah saatlerinde yola çıktıklarını ve kısa bir süre sonra aracın sarsıldığını, daha sonra arkadan çarpma olayını fark ettiğini belirtti. Olay yerindeki durumu anlatırken diğer TIR'ın da kazaya karıştığını ve her iki şoförünün de sıkıştığını ifade etti. Neyse ki durumlarının genel olarak iyi olduğunu paylaştı.

Bu tür kazaların önüne geçebilmek için sürücülerin dikkatli olması ve seyir halindeyken güvenli mesafeyi koruması çok önemli. Kazaya karışan ve yaralanan her iki şoföre de acil şifalar dileriz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri