Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Meriç Aral ve Serkan Keskin çiftinden müjdeli haber: Bebeğin cinsiyeti açıklandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Meriç Aral ve Serkan Keskin çiftinden müjdeli haber: Bebeğin cinsiyeti açıklandı​

Geçtiğimiz yıl evlenen ünlü oyuncular Meriç Aral ve Serkan Keskin çiftinden müjdeli bir haber geldi. Meriç Aral, bebeklerinin cinsiyetini duyurdu.
kapak_meric-aral-ve-serkan-keskin-ciftinden-mujdeli-haber-bebegin-cinsiyeti-aciklandi-272981.jpg

Uzun süredir birlikte olan Meriç Aral ve Serkan Keskin çifti, 2024 yılında evlenmişti. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, sevindirici bir haberle gündeme geldi. Rol aldığı Sandık Kokusu dizisinden ayrılan Meriç Aral'ın hamile olduğu ortaya çıktı.
Gazete Magazin'in haberine göre, tebriklerini kabul eden Meriç Aral, "İyi gidiyor, bu aralar dinleniyorum. Setim bitti ve senaryo gereği diziden ayrıldım, hamilelikle aynı zamana denk geldi" dedi.
"Tek dileğimiz tamamen sağlıklı olması" diyen Aral, bebeğinin cinsiyetini de açıkladı. "Erkek olacağını öğrendik" diyerek mutluluğunu paylaşan ünlü oyuncu, bebeği için isim üzerine düşündüklerini belirtti.

Meriç Aral ve Serkan Keskin çiftinden gelen bu güzel haberi öğrenmek çok sevindirici! Bebekleri erkek olacakmış, doğrusu çok mutlu oldum. Böyle güzel bir haberle çevrelerine neşe saçmaları gerçekten çok hoş. Uzun süredir birlikte olan bu çiftin, böylesine güzel bir haberle daha da mutlu olmaları beni gerçekten sevindirdi.

Meriç Aral'ın hamileliğini duyurmasının ardından aldıkları destek ve olumlu enerjileriyle birlikte, bebeğin sağlıkla büyümesi en büyük dileğim. Hep birlikte, güzel bir şekilde büyüsün ve sağlıklı olsun. Bebeğin cinsiyetinin erkek olacağını öğrenmek de ayrı bir heyecan verici tabii. İsim arayışları da başlamış demek ki, umarım bebeğe çok yakışan, anlamlı bir isim bulurlar.

Ebeveynlik yolda olan bu çiftin, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bebeğin doğumuyla bir araya gelmelerini diliyorum. Bu yeni maceralarında birlikte güzel günler geçirmeleri ve birbirlerine büyük sevgiyle sarılmaları dileğiyle, tekrar tebriklerimi iletiyorum!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri