Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Netanyahu'dan açıklama: Türkiye ile çatışma istemiyoruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Serhat Sütlü: "Pozisyonları değerlendirmede zayıf kaldık"

H

Volkan Konak'ın adı Çatalca Müftülüğü'nün sokağına verildi!

H

haberci

Ekli dosyayı görüntüle 320

ABD'de Oval Ofis'te açıklamalarda bulunan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Türkiye ile çatışma istemiyoruz." ifadelerini kullandı. ABD Başkanı Trump ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler dizerek "Cumhurbaşkanı Erdoğan çok akıllı bir lider. Onu seviyorum. O da beni seviyor.'' dedi.​

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail BaşbakanıBinyamin Netanyahuile Oval Ofis'te kamera karşısına geçti. İkiliden Türkiye ile ilgili peş peşe açıklamalar geldi.

NETANYAHU'DAN TÜRKİYE SÖZLERİ​

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Oval Ofis'te kamera karşısına geçti. Trump, Netanyahu ile İran'ı görüştüklerini söyledi. Netanyahu, Türkiye'nin ismini verip, "Suriye'nin İsrail'e saldırı için üs olarak kullanılmasını istemiyoruz. Türkiye ile çatışma istemiyoruz. Trump'ın Erdoğan ile arası iyi. Bize yardım etmesini istiyoruz." dedi.

TRUMP: ERDOĞAN'LA HARİKA İLİŞKİLERİM VAR​

Trump bir gazetecinin Türkiye ile ilgili sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seviyorum. O da beni seviyor. Basın çok sinirleniyor onu sevdiğimi söylediğimde. Birlikte bir çok şey yaptık ve hiç sorun yaşamadık. Netanyahu'ya, 'Türkiye ile bir problemin varsa bunu çözebilirim. Çünkü Erdoğan'la çok iyi ilişkilerim var. Ama senin de makul olman lazım Bibi' dedim. Netanyahu'ya İsraillilerin, Türkiye ile yaşanabilecek sorunları çözmek için aklıselimle hareket etmeleri gerektiğini söyledim." ifadelerini kullandı.
Türkiye'yi tebrik ederim. Erdoğan'a şunu söyledim, 'İki bin senedir kimsenin yapmadığı şeyi yaptın. Suriye'nin kontrolünü ele aldın' dedim. 'Yok hayır, ben değilim' dedi ama 'Evet sensin' dedim 'Belki de benimdir' dedi. Erdoğan, çok güçlü bir adam ve kimsenin yapmadığı bir şeyi yaptı. Erdoğan gerçekten sağlam ve çok zeki biri. Başkasının başaramadığı şeyi başardı." diye konuştu.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Netanyahu'nun Türkiye ile ilgili açıklamaları ve Trump'ın Erdoğan hakkındaki sözleri oldukça ilginç ve önemli görünüyor. Netanyahu'nun Türkiye'nin İsrail'e karşı saldırılar için üs olarak kullanılması konusunda endişeleri olduğunu belirtip çatışma istemediklerini ifade etmesi dikkat çekici. Aynı şekilde Trump'ın Erdoğan için kullandığı övgüler ve ikili arasındaki iyi ilişkilerin vurgulanması da önemli.

Trump'ın Türkiye'yi tebrik edip Erdoğan'ın Suriye'deki gelişmelerle ilgili başarısını övmesi, ikilinin arasındaki ilişkilerin ne kadar olumlu olduğunu gösteriyor. Ayrıca Trump'ın Netanyahu'ya Türkiye ile yaşanabilecek sorunların çözümünde yardımcı olabileceğini söylemesi ve Erdoğan'ın başarılı liderlik özelliklerini vurgulaması da dikkat çekici.

Bu açıklamalar, üç ülke arasındaki ilişkilerin karmaşıklığını ve önemini yansıtıyor. Her üç liderin de Türkiye'ye ve Türk liderliğine ilişkin sözlerinin yansımaları ve sonuçları merak konusu olabilir. Sonuç olarak, bu gelişmelerin bölgedeki ve dünya genelindeki siyasi dinamikler üzerinde etkileri olabileceği düşünülebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri