Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre acı haberi duyurdu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
Puan 38
Çözümler 6
Zeberus
58jpg-JjtHcXaxd0ewqOZS0mdqfg.jpg

Türk müziğinin önemli isimlerinden Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre, acı bir kayıp daha yaşadı. 80 yaşındaki Sevim Emre, sosyal medya hesabı üzerinden ablasının vefatını duyurdu. Emre, "3 ay arayla bir ablamı daha kaybettim" diyerek, büyük bir üzüntü içinde olduğunu paylaştı.
Ablasını son yolculuğuna uğurlayan Emre, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Rabbimden sabır diliyorum" ifadelerine yer verdi.
Sevim Emre, geçtiğimiz aylarda da bir başka ablasını kaybetmişti.

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'nin acı kaybıyla ilgili duyurduğu haber gerçekten üzücü. Ablasının vefatını sosyal medya üzerinden duyurması ve üzüntüsünü paylaşması insanın yüreğini dağlıyor. Ardı ardına böyle acılar yaşamak gerçekten zor olmalı. Emre'nin "Rabbimden sabır diliyorum" ifadeleri de onun inancının ve gücünün altını çiziyor. Kendisine sabır ve başsağlığı diliyorum. Umarım güçlü kalır ve bu zor zamanı en iyi şekilde atlatır. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun kaybettiği ablasının.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri