Sebastian Szymanski, Fenerbahçe'nin Rangers'a elendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. Maç sonrası yaptığı açıklamada futbolun böyle bir oyun olduğunu vurgulayan Polonyalı oyuncu, 120 dakika boyunca domine ettiklerini ancak penaltılarda elendiklerini belirtti. Szymanski, "Futbol böyle bir şey. Esasında domine ettik 120 dakika boyunca ama maalesef penaltılarda elendik. Futbol böyle bir şey. Büyük bir futbol ortaya koyduğumuzu herkes görmüştür. Takımımla, taraftarlarımla gurur duyuyorum. İstediğimiz gibi olmadı. Kaybettik. Her ne kadar iyi oynasak da kaybettik. Pozitif olmalıyız. Ligde oynayacak çok maçımız var." şeklinde konuştu.
Aynı zamanda Szymanski, ilk dakikadan itibaren oyunlarını göstermek istediklerini ve kazanmak için geldiklerini ancak hedeflerine ulaşamadıklarını ifade etti. Fenerbahçe oyuncularının performansını sergilediklerini ve herkesle gurur duyduğunu belirten futbolcu, takımının ve taraftarlarının güçlü bir mentalite ortaya koyduklarını vurguladı.
Szymanski, "Aslında ilk dakikadan beri oyunumuzla kendimizi göstermek istedik. Buraya kazanmak için gelmiştik. Bu olmadı. Fenerbahçe oyuncularının nasıl olduğunu gösterdik. Herkesle gurur duyuyorum. Bu futbol... Penaltılarda da herkes güçlü bir mentalite ortaya koydu. Takımımla, herkesle, taraftarımızla gurur duyuyorum. Güçlü olmamız, odaklanmamız gerekiyor. Lige en iyi şekilde odaklanacağız." şeklinde açıklamalarda bulundu.
Szymanski'nin bu sözleri ve tavrı, takımına duyduğu bağlılığı ve pozitif tutumunu göstermektedir. Umarız Fenerbahçe, ilerleyen maçlarda daha iyi performans sergileyerek hedeflerine ulaşır.