Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şeyma Subaşı evliliği hakkında konuştu: 'Kendime saygım kalmadı'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Trump tedirginliği piyasaları sardı: 2 trilyon dolar buhar oldu

H
H

haberci

Şeyma Subaşı evliliği hakkında konuştu: 'Kendime saygım kalmadı'​

Şeyma Subaşı, hem sosyal medya paylaşımları hem de açıklamalarıyla sürekli gündemde. Kendi YouTube kanalında Ali Biçim’i konuk eden Subaşı, sona eren evliliğiyle ilgili suskunluğunu bozdu.
kapak_seyma-subasi-evliligi-hakkinda-konustu-kendime-saygim-kalmadi-908653.jpg

133146533-seyma-subasi.jpg

Şeyma Subaşı, hem sosyal medya paylaşımları hem de açıklamalarıyla sürekli gündemde. Kendi YouTube kanalında Ali Biçim’i konuk eden Subaşı, sona eren evliliğiyle ilgili suskunluğunu bozdu.
34 yaşındaki Subaşı, "Bir dönemim vardı, ondan bahsediyorum zaten, herkes zaten biliyor, yani bu ikinci evliliğimle ilgili bir durum," şeklinde açıklama yaptı.

'KENDİME SAYGIM KALMADI'​

Şeyma Subaşı, sözlerine "Ben hayatımda aynaya baktığımda kendim böyle hani ne yapıyorsun nasıl, nasıl ben kendi değerlerimi bu kadar düşürebilirim nasıl bu adamın bana bunları söylemesine ve bunları yapmasına ben izin veririm nasıl oluyor? Allah'ım ne öğrenmem lazım bundan ne öğrenmem lazım. Şeyma çıkman lazım bundan...Şu anda Allah'ım şükürler olsun da hani o dönemi ben çok ağır yaşadım o karanlık dönemden o kadar güzel çıktım ki ama çok acıydı çok ağladım. Kendime saygım kalmadı" diye devam etti.
Subaşı, eski eşi Mohammed Alsaloussi'den bahsederken, "Adam mesela deli, sosyopat birisi ki seni her şekilde kandırabiliyor," şeklinde konuştu.
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi, 3 Mayıs 2023'te Fas'ta nikah masasına oturup birbirlerine "Evet" demişti. Ancak Subaşı, Alsaloussi ile yalnızca 5 ay süren evliliğini sürpriz bir şekilde sonlandırma kararı almıştı.

Şeyma Subaşı'nın evliliği hakkında yaptığı açıklamalardan anladığımız kadarıyla, evlilik sürecinde zorlu ve acılı zamanlar yaşadığını belirtiyor. Kendi değerlerine ve saygısına zarar verdiğini ifade ederken, eski eşi Mohammed Alsaloussi hakkında da çarpıcı sözler sarf etmiş. Söylediklerine göre, Alsaloussi'nin manipülatif ve sosyopat bir kişiliğe sahip olduğunu düşünüyor.

Bu açıklamalar, Subaşı'nın evliliğinin ne kadar sıkıntılı geçtiğini ve kendisini nasıl etkilediğini gösteriyor. Çok ağır bir dönem yaşadığını ve bu sürecin onun için çok acı verici olduğunu belirtiyor. Ancak, bu zorlu dönemden güçlenerek çıktığını ve şu an için Allah'a şükür ettiğini dile getiriyor.

Şeyma Subaşı'nın yaşadığı deneyimler, evlilik konusunda her zaman dikkatli olunması gerektiğini ve bir ilişkide sağlıklı sınırların korunmasının önemini vurguluyor. Bu konuşmalarıyla kamuoyunu bilgilendirirken, kendi içsel güçlenme sürecine de dikkat çekiyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri