Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tarsus'ta Milli Eğitim Müdürü yapımı hızla süren 5 Anaokulunda incelemede bulundu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Pezeşkiyan'dan Trump'a 'Ne halt edersen et' tepkisi

H

Bodrum’da ramazanın kalbi gençlerle atıyor

H

haberci

749

Hali hazırda Tarsus'ta 7 adet anaokulu bulunduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu yapımı tamamlanmak üzere olan 5 adet anaokuluna Nasrettin hoca, Karagöz, Hacivat, Dede Korkut ve Keloğlan adlarının verildiğini belirterek, "Milli Eğitim Bakanlığımızın yatırım programları kapsamında inşaatı tamamlanan ve önümüzdeki süreçte hizmete girecek olan Ana okullarımız ile okul öncesi olan Ana Okullarımızın sayısını da arttırmaktayız" dedi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Tarsus'ta Milli Eğitim Müdürü Mustafa Anteplioğlu tarafından yapılan incelemeler sonucunda, şu anda 7 adet anaokulunun bulunduğu belirtilmiş. Ayrıca, yapımı tamamlanmak üzere olan 5 adet anaokuluna Nasrettin Hoca, Karagöz, Hacivat, Dede Korkut ve Keloğlan adlarının verildiği ifade edilmiş. Milli Eğitim Müdürü, bu yeni anaokullarının Milli Eğitim Bakanlığı yatırım programları kapsamında inşa edildiğini ve önümüzdeki süreçte hizmete gireceğini belirtmiş.

Bu gelişme ile okul öncesi eğitim ve anaokulu hizmeti sunan kurumların sayısının arttırılmaya yönelik bir adım atıldığı anlaşılıyor. Eğitimde erken yaş döneminin önemi göz önünde bulundurulduğunda, bu tür yatırımların eğitim kalitesini artırıcı ve toplumun geleceğine olumlu etkiler yapabileceği düşünülebilir.

Haberde belirtilen gelişmelerin Tarsus eğitim sistemi ve çocukların eğitim olanakları açısından olumlu yönde ilerleme sağlayacağı umulmaktadır. Bu tip yatırımların çocukların temel eğitim hayatlarına katkı sağlaması ve onların geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemelerini desteklemesi önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri