Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Usta sanatçı Müjdat Gezen'den üzücü haber

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

İmamoğlu'na ölüm tehdidi: Harekete geçildi

H

haberci

Usta sanatçı Müjdat Gezen'den üzücü haber​

Usta sanatçı Müjdat Gezen, kullanmaya başladığı ilacı açıklayarak "Yazdıklarım abuk sabuk sözcüklere dönüşürse sorumlusu ben değilim. Kafadır" dedi.
140115554-mujdat-gezen-1.jpg

140115601-mujdat-gezen-2.jpg

140116570-mujdat-gezen-3.jpg

140116054-mujdat-gezen-4.jpg

140116148-mujdat-gezen-5.jpg

Türk Tiyatrosu'nun usta ismi Müjdat Gezen, kaleme aldığı son köşe yazısında yakın zamanda olduğu safra kesesi ameliyatının ardından psikolojik tedavi görmeye başladığını yazdı.
"Yazacaklarımdan ben sorumlu değilim"diyen Gezen, antidepresan kullanmaya başladığını duyurdu.
"Yazacaklarımdan ben sorumlu değilim"

Gezen, şu ifadeleri kullandı:
"Yazacaklarımdan ben sorumlu değilim. Çünkü doktorum antidepresan ilaç tedavisine başlattı beni.
Bu bir yerden patlayacaktı. Safra kesesini aldırmak zorunda kaldım. Doktorum Erkan Kaya her gün telefon etti. Onca işi arasında benim bireysel tedavime sahip çıktı. Bunu hiç unutmayacağım.

Şimdi, başta söylediğim gibi bu yeni ilaçlar bünyemde tuhaf tuhaf şeylere yol açarsa yazdıklarım abuk sabuk sözcüklere dönüşürse sorumlusu ben değilim. Kafadır. Bu yaştan sonra kızamık veya kabakulak olmayı beklemiyorum ama durumumun da çok parlak olduğu söylenemez. Hepiniz sağlığınıza çok dikkat edin. Siz benim kıymetlilerimsiniz. Okurlarım, seyircilerim... Hepinize sağlık diliyorum. Sağlık iyi olunca gerisi kolaylaşıyor.

Usta sanatçı Müjdat Gezen'in psikolojik tedavi sürecine geçtiğini ve antidepresan ilaç kullanmaya başladığını açıkladığı haberi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Sağlık sorunlarıyla baş etmeye çalışan herkesin yanında olduğumu belirtmek isterim.

Müjdat Gezen'in kendi yaşadığı zorlu süreci paylaşarak, doktorunun desteğinden ve tedavi sürecinden bahsetmesi önemli bir bilinçlendirme mesajıdır. Sağlık sorunlarıyla mücadele etmek, hem fiziksel hem de zihinsel yönden büyük bir güç gerektirir. Gezen'in tedavi sürecini kaleme alarak toplumda farkındalık yaratması takdire şayandır.

Sağlık her şeyden önce gelir ve önemli olanın insanın kendisine iyi bakması olduğunu hatırlatmak isterim. Müjdat Gezen'in açıklamalarındaki olgun ve bilinçli yaklaşımı, sağlık konusunda herkes için örnek olabilecek niteliktedir. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur ve sahnelere geri dönebilir. Ona acil şifalar diler, sağlık dolu günler geçirmesini temenni ederim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri