Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Acılı Kebap

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Acılı Kebap Tanımı İçin Malzemeler
250 gram kıyma
250 gram kuşbaşı
1 büyük kapya biber
2 orta uzunluk yeşil biber
Yarım baş közlenmiş sarımsak
1 tane küçük soğan
1 çay kaşığı tuz
Çeyrek çay kaşığı karabiber
Çeyrek çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı isot
Çay kaşığının ucuyla kimyon

Acılı Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kapya biber, yeşil biberi sarımsağı, soğanı blenderda incecik olana kadar çekelim.
Kuşbaşı eti farklı olarak küçük kesim olacak formda blenderdan geçirelim.
Hepsini kıymayla buluşturup yeterlice yoğuralım.
Baharatları ve tuzu da ekleyip, tekrar yoğuralım.
Şişe sıkıp tepsiye yerleştirelim.
100 derece 30 dk pişecek. Yeniden takip edelim. Üstü kızarmasın. Sulu olmalı.Çıkarıp servis edelim.
Acılı Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri