Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Akıtma Lavaş Ekmek

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Akıtma Lavaş Ekmek Tanımı İçin Gereçler
1 su bardağı un
1 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz

Akıtma Lavaş Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
su bardağı un+ 1 su bardağı su+tuz çırpılır.
Sıcak krep tavasına bir kepçe dökülerek yayılır( akıtma usulu) pişirilir.
İsterseniz sıcakken üzerine tereyağı sürebilirsiniz yada peynirli lorlu iç karışım hazırlayıp dürüm halinde servis edebilirsiniz. Afiyet olsun
Akıtma Lavaş Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri