Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antrikot Fırın Usulü

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Antrikot Fırın Yordamı Tanımı İçin Malzemeler
1,5 kg ince dilimlenmiş antrikot
50 gram tereyağ
50 ml zeytinyağı
1 metre yağlı pişirme kağıdı

Antrikot Fırın Metodu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fırın tepsimizin tabanını yağlı kağıtla kapatıyor.
Üzerine zeytin yağı döküp kapatacağız.
Fırın tepsisine ince dilimlenmiş etler dizilir.
Üzerine küçük dilimler yargıçta tereyağı dağıtılır.
Suyla ıslattığımız fırın kağıdıyla tepsi üstü kapatılır.
17. Dakikada üste koyduğumuz yağlı kağıt açılarak 3 dakika da üstü açık olarak 200 derece de pişirilir.
Böylece et yüzeyinde kızartmalar olur.
Sonra servis edilir.
Antrikot Fırın Adabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri