Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ara mal nedir - Ara mal ne demek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Ara mal ,
Ara mal nedir ,
Ara mal nedemektir,

Ara mal :
Üretim mallarının tüketim malı haline dönüştürülürken aldığı yeni biçim ara maldır. Örneğin, un, buğdaydan ekmek elde etme sürecinde ara maldır. Ara mallar da üretim malı sayılır.

Ara mal, üretim mallarının tüketim malı haline dönüştürülürken aldığı yeni biçimi ifade eder. Yani üretim sürecinde kullanılan ve başka malların üretiminde araç olarak kullanılan malzemeler ara maldır. Örneğin, un, buğdayın ekmek haline dönüşmesi için ara mal olarak kullanılan bir malzemedir. Ara mallar genellikle üretim malı olarak kabul edilir çünkü ürünün son haline gelmesinde önemli bir rol oynarlar. Bu nedenle, ara mallar üretim sürecindeki önemli unsurlardır ve tüketiciye ulaşmadan önce başka ürünlerin üretiminde kullanılırlar.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri