Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aslızen Camur Şarkı Sozleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Aslızen Camur Sozleri
Aslızen Camur Şarkı Sozu
Zaman nasıl da su gibi akıyor
Hava soğudu bak yağmur yağıyor
Toprak suyla buluştu mis kokuyor
Ufak ufak aşkın kokusu geliyor
Sırılsıklam olmuşum umrumda değil
Camurla oynamak bana iyi gelir
Unutuyorum boyle derdi kederi
Halimi gorenler diyordur deli
Kurumuş solmuş cicek gibi
Gozlerine hasretim
Bırak hadi işleri
Cek butun fişleri
Boşverip herşeyi cıkıp gel artık
Şemsiye acmadan yağmurdan kacmadan
Islanarak gel cok ozledim seni

Bu şarkı sözleri duygusal bir hava taşıyor. Şarkıda zamanın hızla aktığını, havanın soğuduğunu ve yağmurun yağdığını hissediyoruz. Toprağın suyla buluşması mis kokuların yayılmasına neden oluyor ve ufak ufak aşkın kokusu hissediliyor. Şarkının sözlerinde, sırılsıklam olmuş olmanın umursanmadığını, camurla oynamanın iyi geldiğini ve derdi kederi unuttuğunu ifade ediliyor. Ayrıca, gözlerine hasret olunduğu ve işleri boşverip her şeyi bırakarak gelinmesi isteniyor. Şarkıda ayrıca, şemsiye açmadan yağmura yakalanarak gelinmesi ve çok özlenildiği vurgulanıyor. Bu sözlerle Aslızen Camur, duygusal bir özlem ve aşk temasını dinleyicilere aktarıyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri