Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aslızen İki Yaka Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Aslızen İki Yaka Sozleri
Aslızen İki Yaka Şarkı Sozleri
Kalbime sığmayan aşkım nerede
Bedenime sığmayan ruhum sende
Bitsin artık bu hikaye
Geri ver herşeyimi gidiyorum
Aradım taradım her yere baktım
Yastığı yorganı fırlatıp attım
Yine de bulamadım
Sen bir yakada
Ben bir yakada
Aşk cok başka istanbul?da
Karşı sahilden gelen ruzgar getirdi
Kokunu bugun bana

Aslızen İki Yaka şarkısının sözlerine yer verdiğiniz için teşekkür ederim. Şarkının sözlerini ayrıntılı olarak okuduğumda, aşkın ve özlem duygusunun etkileyici bir şekilde ele alındığını görebiliyorum. Şarkıda aşkın derinliği, kaybolmuşluk hissi ve karşı sahilden gelen rüzgarla gelen kokuya olan referanslar dikkat çekiyor.

Aşkın, kalbe sığamayan bir duygu olduğu ve ruh ile beden arasında bir denge arayışının olduğu ifade ediliyor. Ancak, içsel bir boşluk hissiyle dolu olduğu ve hikayenin artık bitmesi gerektiği vurgulanıyor. Kişinin her yere arayıp sormasına rağmen sevdiğini bulamadığı ve en sonunda her şeyini geri alıp gitmeye karar verdiği hissediliyor.

Şarkıda ayrıca, "Sen bir yakada, ben bir yakada, aşk çok başka İstanbul'da" ifadesiyle bir ayrılığın ve uzaklığın betimlendiği ve karşı sahilden gelen rüzgarın kokusuyla birlikte duygusal bir atmosfer yaratıldığı görülüyor. Bu tür duygusal ve melankolik şarkılar genellikle dinleyicilerin duygusal olarak etkilenmesine neden olabilir ve içlerindeki hislerle rezonans kurmalarını sağlayabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri