Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avakado Ezmesi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Avakado Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler
1 adet olgunlaşmış avakado
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz
Yarım limonun suyu

Avakado Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Olgunlaşmış olan bir adet avakadomuzu alalım, dik bir formda ortadan ikiye keselim ve çekirdeğini çıkaralım.
Bir yemek kaşığı yardımı ile avakadonun içini yayvan bir tabağa alalım.
Daha sonra bir çatal yardımı ile ezip, püre haline getirelim.
İçine öbür malzemeleride karıştırıp, tabağa alalım. Afiyet olsun
Avakado Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri