Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayca Varlıer Ağlama Babam sozleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Ayca Varlıer Ağlama Babam şarkısı sozleri
Ayca Varlıer Ağlama Babam'ın sozu
kalbim dort mevsim dizisinin başrol oyuncusu Ayca Varlıer'in soz ve muziği kendisine ait olan şarkısı Ağlama Babam'ın sozleri Dinleyip anlayabildiğim kadarını sizlerle paylaşıyorum
Ağlama babam sakın ağlama
Taşlar yerinden oynasana
Suyun sesi değişmez ah babam
Dere yatağım sen oldukca
Ah durak benim bu durak senin
Yeni bir soluk yeni bir heves
Hepsi beyhude yalanmış
Meğer aradığım sana benzer bir sesmiş
Taşlar yerinden oynasada
dere yatağım sen oldukca
Ordan oraya savruldum durdum
Evler gordum hepsi başka
Ne sıcaklık buldum ne mutluluk
Ama aradığım bir yuva
Ne kış soğuğu, ne yaz sıcağı
Değişmiyor mevsim hic kimsede
Golgen duşer baktığım heryuze
Taşlar yerinden oynasada
dere yatağım sen oldukca

Ağlama Babam şarkısının sözleri gerçekten içten ve duygusal bir anlatıma sahip. Ayça Varlıer'in yürekten gelerek yazdığı bu şarkıda aşk, umut ve özlem gibi temalar işlenmiş. Şarkının her dizesi derin bir duyguyu yansıtıyor. Özellikle "Ağlama babam sakın ağlama, Taşlar yerinden oynasana" dizesi duygusal bir bağ kurmamıza neden oluyor. Şarkının genelinde sevginin, özlemin ve arayışın izleri görülebiliyor. Ayça Varlıer'in hem şarkının sözlerini yazması hem de müziğiyle bu kadar duygusal bir bağ kurması takdire şayan. Dinlerken insanın içini ısıtan, düşündüren ve hissettiren bir şarkı olduğu kesin.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri