Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Azer Bulbul Bana Duştu sozleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Azer Bulbul Bana Duştu şarkı sozleri
Azer Bulbul Bana Duştu şarkısı
Kaldim Gurbet ellerinde
Issiz kohne ey koselerde
Bin cile var eyy yuregimde
Kara yaslar bana dustu eyy
Mekanim yok yuvasizim
Yasamaya Kararsizim
Tez gel anam zamansizim
Bu can tende dara dustu
Bana dustu bana dustu
Kara yaslar bana dustu
Tez gel anam zamansizam
Bu can tende dara dustu
Her bir yandan baglanmisim
Nasil etsem sasirmisim
Bu yerlerde tek kalmisim
Kurtlar kuslar cana dustu
Mekanim yok yuvasizim
Yasamaya Kararsizim
Tez gel anam zamansizim
Bu can tende dara dustu
Bana dustu bana dustu
Kara yaslar bana dustu
Tez gel anam zamansizam
Bu can tende dara dustu

Azer Bulbul'un "Bana Duştu" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının duygusal ve hüzünlü bir atmosferi var. Şarkının her dizesi içinde derin anlamlar barındırıyor. Bu şarkıda kaybedilmişlik, yalnızlık ve acılar üzerine bir temayı işleniyor. Yüreğe dokunan ve derinden hissettiren sözlerle dolu olan bu parça, Azer Bulbul'un kendine has yorumuyla dinleyicilerine dokunmayı başarıyor. Şarkının melodisi ve sözleri bir araya geldiğinde dinleyenleri duygusal anlamda etkilemeyi başarıyor. Azer Bulbul'un güçlü sesiyle yorumladığı bu şarkı, dinleyicilere dokunacak güçlü duygularla dolu bir deneyim sunuyor. Bu şarkının duygularını yaşamak ve şarkının gerçek anlamını anlamak için şarkıyı dinlemek önemli.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri