Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Kızartması

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Balık Kızartması Tanımı İçin Gereçler
1 kilo karadeniz hamsi
Terbiyesi için
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı salça
1 tutam kimyon
2 yemek kaşığı zeytin yağ
Kızartmak için
Bir tava zeytin yağı
Bulamak için
1 su bardağı mısır unu
1 su bardağı beyaz un

Balık Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Balıkları güzelce yıkayıp seviyeye alalım.
Üzerine baharatları salça ve yağı ekleyip uygunca karıştıralım.
Bir iki saat kadar terbiyede bekletelim.
Sonra bir tabakta mısır unu ve beyaz unu karıştırıp balıkları tek tek una bulayıp evvelden ısıttığımız zeytin yağına bırakalım.
Kızardıkça çevirelim her iki tarafı kızardıktan sonra servis tabağına alalım, afiyet olsun.
Balık Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri