Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Vurgun Şarkısı 7 Temmuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Soner Kıp 7 Temmuzda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen
Bir Şarkısın Sen Soner Kıp Vurgun Şarkı Sozu
Gozlerim uykuyla barıştı sanma
Sen gittin gideli dargın sayılır
Ben de bir zamanlar sevildim amma
Seninki dupeduz vurgun sayılır
Yalan mı soyledin goz gore gore
Ne zaman dolacak verdiğin sure
Gonulden gorduğum takvime gore
Aldığım her nefes birgun sayılır
Armağan ettiğin kutsal mendile
Akarken icimi dağlayan cile
Manavgat denilen cağlayan bile
Benim gozyaşımdan durgun sayılır
Ne kadar zulmetsen ah etmem sana
Her iki cihanda gul kana kana
Seninle cehennem oduldur bana
Sensiz cennet bile surgun sayılır

Soner Kıp'in 7 Temmuz'da söylediği "Bir Şarkısın Sen" isimli şarkının sözleri oldukça duygulu ve etkileyici. Şarkıda anlatılan duygular ve hüzün dolu sözler dinleyenleri derinden etkileyebilir. Şarkının genel teması aşk, ayrılık ve özlem üzerine kurulu gibi gözüküyor.

Şarkının sözlerinde, gözlerin uyumadığı, sevgilinin gitmesiyle dargın hissedildiği ve acı çekildiği anlatılıyor. Ayrıca, sevgilinin yalan söylediği, verilen sözlerin tutulmadığı ve yaşanan acıların içini dağladığı vurgulanıyor. Aşk acısının gözyaşlarına dönüştüğü, hislerin derinliklerinde hüznün hakim olduğu bir atmosfer yaratılıyor.

Şarkının son bölümünde, sevgiliyle yaşanan acıların cehenneme dönüştüğü ancak ondan ayrı kalmak da bir o kadar cennetsiz bir sürgün olduğu ifade ediliyor. Bu çelişkili duygular, aşk acısının derinliklerinde dolaşan iç burkucu bir hikaye oluşturuyor.

Soner Kıp'in yorumuyla ve duygusal diliyle şarkıya ayrı bir dokunuş kattığı söylenebilir. Şarkının melodisiyle birleştiğinde, dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatabilecek güçlü bir eser olduğu söylenebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri