Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Brüksel Lahanası Tarifi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Brüksel Lahanası Tanımı İçin Gereçler
1 paket brüksel lahanası
1 adet kuru soğan
1 adet havuç
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
1 yemek kaşığı domates salçası
3 su bardağı sıcak su
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz

Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Brüksel lahanasını temizleyip ikiye bölüyoruz. Sirkeli suda bekletiyoruz.
Pakça yıkayıp süzgece alıyoruz.
Tencereye küp küp doğranmış soğan, havuç, patates koyuyorum.
Salça ve rendelenmiş sarımsak ekleyip kavuruyoruz.
Karabiber ve tuz ekliyoruz.
Brüksel lahanası ekleyip tekrar kavuruyoruz.
Sıcak suyunu koyup 20-25 dakika pişiriyoruz.
Altını kapatıp 5 dinlendiriyoruz.
Afiyet olsun.

Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri