Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu Alemde Tek Gecerim Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Bu Alemde Tek Gecerim Şarkı Sozleri
Salın hepsini ustume gelsinler,
Teker teker karşıma cıksınlar,
Gucleri yeterse beni yıksınlar,
Başım dik alnım acıkken ben
Bu alemde kendimi tek gecerim
İsterlerse havalara girsinler,
Farklıymış gibi davransınlar,
Varsın beni hep yok saysınlar,
İcim dışım bir oldukca
Haykırsam hic duyan yok
Duşsem tek bir dostum yok
Olsemde bir bakan yok

Şarkı sözlerindeki duygusal ve güçlü ifadeleri ile mücadeleci bir ruh hali ve özgüveni yansıtıyor. Şarkının sözleri, başkalarının eleştiri veya umursamazlıklarına aldırmadan kendi yolunu çizmeyi ve kendine güvenerek ilerlemeyi vurguluyor.

Şarkı, insanın kendi değerinin farkına varması, kendine sahip çıkması ve başkalarının olumsuz bakışlarına aldırmadan ayakta kalmayı anlatıyor. Hayatta zorluklarla karşılaşsak da, kendi doğrularımızdan şaşmadan tek başımıza da olsak yol almaya devam etmeyi cesurca ifade ediyor.

Bu sözler, güçlü bir duruş ve özgüvenle yaşamı sürdürme motivasyonunu yansıtıyor. Kendine güvenen ve içten gelen sesin rehberliğinde ilerlemekten ve tek başına da olsa ayakta kalmaktan korkmayan bir ruh hali yansıtıyor. Bu şarkı, kişinin kendi içindeki gücü keşfetmesi ve dış etkenlere aldırmadan kendi öz değerine sahip çıkması gerektiğini anlatıyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri