Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Butik Kurabiye

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Butik Kurabiye Tanımı İçin Materyaller
250 gram tereyağı
125 gram pudra şekeri
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1 tatlı kaşığı zencefil
1 tatlı kaşığı tarçın
450 gram un (kontrollü yumurta büyüklüğüne nazaran değişiyor)

Butik Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Un hariç tüm materyalleri karıştırıyoruz. Daha sonra unu ekleyeceğiz ve yumuşak hamur elde ediyoruz.
Vaktiniz varsa dolapta 15 dakika dinlendiriyoruz. İki yağlı kağıt ortasında açıyoruz ve form veriyoruz….
170 c de kızarana kadar pişiriyoruz.
Şeker hamuru ile yapmak isterseniz fırça ile kurabiyenin üzerine biraz su sürüyoruz ve şeker hamurunu tıpkı kalıpla kesip, üzerine yapıştırıyoruz….
Butik Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri