Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Butik Pasta

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Butik Pasta Tanımı İçin Malzemeler
1 adet hazır pasta keki
Kreması için;
1 litre süt
1 su bardağı nişasta
Yarım su bardağı şeker
1 paket vanilya
1 paket krem şanti
Üzeri için;
1 pk krem şanti
Kurutulmuş portakal
Damla çikolata

Butik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1. Süt, nişasta, şeker ve vanilya ocakta orta ateşte pişirilir.
Soğuduktan sonra krem şanti eklenir ve mikser ile çırpılır.
Hazır kekin iç kısmına krema ve damla çikolata koyulur.
Kekin öbür modülü da üzerine kapatılır.
1 paket krem şanti çırpılır ve kek krem şanti ile kaplanır.
Pastanın üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Ben portakal kurularını tercih ettim.
Afiyet olsun

Butik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri