Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cağlayan Topaloğlu Uzulurum şarkı sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Cağlayan Topaloğlu Uzulurum şarkı sozleri
Cağlayan Topaloğlu Uzulurum şarkısı sozu
Dileğim mutlu ol
Yerinde huzurlu ol
Koymadım yerine kimseyi
Bir de bana sor
İcim rahat beddua etmedim kin gutmedim
Cok ağladım dayandım yalnız kaldım
Yolun sonu vardı aşk yarıda kaldı
Harap oldum gidişinle
Uzulurum uzulurum de yururum yeniden aşkla
Duşunurum duşunurum de koyamam yerine başka
Ben olurum olurum de senin uğruna
Ayrılıkla bolunurum benden cayma

Şarkının sözleri için teşekkür ederim. Bu şarkının duygusal bir içeriği olduğunu söyleyebilirim. Şarkıda aşk acısı çeken birinin iç dünyası ve duyguları anlatılmış. Ayrılığın verdiği hüznü, özlemi ve pişmanlığı hissedebiliyoruz. Şarkının sözleri, bir sevgilinin diğerine duyduğu özlemi, pişmanlığı ve yalnızlığı dile getiriyor. Aşkın bitişi, hayal kırıklığı ve içsel çatışmalar da şarkının ana teması gibi görünüyor. Sanırım dinleyenleri duygusal anlamda etkileyecek bir şarkı. Bu tür şarkılar bazen insanın içindeki duyguları dışa vurması ve rahatlama sağlaması açısından önemli olabiliyor. Siz de bu şarkının duygusal yükünü hissediyor musunuz?

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri