Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cevizli İrmik Helvası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Cevizli İrmik Helvası Tanımı İçin Malzemeler
150 gram tereyağı
2 su bardağı irmik
3 su bardağı su
Yarım su bardağı ceviz içi

Cevizli İrmik Helvası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
150 gram tereyağını bir tencereye koyup, eritiyoruz.
Ardından 2 su bardağı irmiği tencerenin içerisine döküyoruz.
Kavurmuş olduğumuz irmiği pembeleşene dek kavurma sürecimize devam ediyoruz ve cevizi ekiyoruz.
Cevizimizi ekledikten sonra helvamız kahverengi hale gelene kadar kavuruyoruz.
Ardından 3 su bardağı suyumuzu ekleyip çekmesini bekleyeceğiz çektikten sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun.
Cevizli İrmik Helvası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri