Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çıtır El Açması Tadında Kıvrım Börek

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Çıtır El Açması Tadında Kıvrım Börek Tanımı İçin Malzemeler
3 adet günlük yufka
3 yemek kaşığı sirke
3 kaşık un
İç harcı için;
Patates
Soğan
Sıvı yağ
Tuz
Üzerine için;
Yumurta
Susam
Çörek otu

Çıtır El Açması Tadında Kıvrım Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Patatesi haşlıyoruz soğanları kavuruyoruz, üzerine haşlanmış patatesi rendeleyip, tuz dileğe nazaran baharat atıyoruz.
Sos gereçlerini bir kaba alıyoruz sıvı yağ, un, sirke karıştırıyoruz.
1 tam yufkayı ikiye bölüyoruz sostan sürüp, iç harcını koyup, sarıyoruz.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serip, kıvrım formunda diziyoruz.
En son kalan harca 1 yumurta kırıp, üzerine sosluyoruz.
180 derecelik fırında ortalama 40 dakika pişiriyoruz.
Çıtır El Açması Tadında Kıvrım Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri