Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çıtır Tavuk Halkaları

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Çıtır Tavuk Halkaları Tanımı İçin Malzemeler
2 adet tavuk göğsü
2 adet haşlanmış patates
1 adet kuru soğan
4 yemek kaşığı galeta unu
1 adet yeşil biber
1 tatlı k sarımsak tozu
2 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
Dışı için
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı un
2 adet yumurta

Çıtır Tavuk Halkaları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak patatesleri suda haşlıyalım.
Haşlanınca suyunu süzüp kenara alalım.
Tavuk göğsünü küp küp doğrayalım.
Tavuk ile başka tüm gereçleri mutfak robotundan geçirilir.
Hazır olmuş harcı sıkma torbasına dolduralım.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine halka hali verip dizin.
Üç kısımların su ile elinizi ıslatarak birleştirin.
Buzlukta 2 saat kadar donmaya bırakın.
Tavuk halklarını buzluktan aldıktan sonra sırasıyla un, yumurta ve galeta unu ile kaplayın.
Kızgın yağda orta ateşte 2 dk kadar kızartın.
Halkaları sos ile servis edin. Afiyet olsun .
Çıtır Tavuk Halkaları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri