Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dartı (Süt Katığı)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Dartı (Süt Katığı) Tanımı İçin Gereçler
Çiğ süt katığı (Sütden ayrılmış çiğ kaymak)

Dartı (Süt Katığı) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tam yağlı çiğ sütün yahut kaynatılıp, kaymağı alınmış katıktan hazırlayabilirsiniz.
Teflon tavada bir spatula kullanırsanız daha kolay olacak.
Kısık ateşte kaymağın tortusu çıkana kadar tabanını tutturmadan altın renk olana kadar kavurun.
Dilerseniz biraz tuz atıp, tereyağı üzere kahvaltıda tüketebilirsiniz.
Dartı (Süt Katığı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri