Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
Küçük uzunluk karnabahar
Bulamak için sos;
1 çay bardağı süt
1 tane yumurta
Yarım çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
İsteğe nazaran pul biber
Sostan sonra bulamak için;
1 kase galeta unu (ben kendi hazırladığım galeta unumu kullandım)
Kızartmak için;
Bolca sıvı yağ

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharları çiçeklerini bıçakla kesip ayıralım ve güzelce yıkayalım, diriliği gidecek kadar haşlayalım.
Suyunu süzüp soğuduktan sonra yaprak üzere keselim.
Bir kasede sosu karıştırıp hazırlayalım, karnabaharları evvel sosa sonra galeta ununa bulayıp kızartalım.
İstediğimiz üzere servise hazırlayalım.

afiyet olsun

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri