Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekmek Üstü 5 Dakikada Ara Öğün

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Ekmek Üstü 5 Dakikada Orta Öğün Tanımı İçin Materyaller
1 dilim tam buğday yahut çavdarlı ekmek
1 tatlı kaşığı salça& acuka (isteğe nazaran lakin çok yakıştı)
1 dilim hellim peynir (yoksa köy peyniri yahut beyaz peynir)
2-3 dilim marul

Ekmek Üstü 5 Dakikada Orta Öğün Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Ekmeğinizi ister sade ister kızartarak hazırlayabilirsiniz.
Salçam çok katı olduğu için biraz sulandırdım.
Ben hellim kullandığım için evvel küçük bir tavada kızarttım.
Ekmeğe evvel salça sürdüm sonra marulu yerleştirdim en son peynirimi ve miss. Afiyet olsun .
Not : diyetisyen esengül ışık instagram hesabımı sağlıklı ve hakikat beslenme, kilo verme, kilo alma, hamile & emziren anne beslenmesi, motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şey için takip edebilirsiniz. buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum “diyetisyenesengul” instagram hesabımdaki son gönderilere yorum yazarsanız dönüş sağlamam daha kolay olur. Sevgiler .

Ekmek Üstü 5 Dakikada Orta Öğün Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri