Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

En cok oğretmen ihtiyacı olan bolumler!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

En cok oğretmen ihtiyacı olan 5 bolum hangisi

Milli eğitim bakanlığının ypmış olduğu acıklamada Oğretmen yetiştirmek icin YOK ile işbirliği yapma yolunda olduklarını acıkladıAyrıca bu anlaşma safhasında Milli Eğitim Bakanlığı oğretmen yetiştirmek icin calışma grubu oluşturduMilli Eğitim Bakanlığı ust yuzey olan yoneticilerden oluşturulan bu calışma grubu tarafından en cok ihtiyac hissedilen ve en cok oğretmen acığı olan alanlardan 5 tanesi belirlendi

Yapılan bu grup calışmaıs sonucunda belirlenen en cok oğretmen ihtiyacı olan 5 bolum şoyle;

Din Kulturu ve Ahlak Bilgisi,Rehberlik ve Psikolojik danışmanlık,Teknoloji tasarım oğretmenliği,İlkoğretim Matematik Oğretmenliği,Ozel eğitim oğretmenleri en cok Oğretmen ihtiyacı olan ve Oğretmen ihtiyacı duyulan bolumler

Milli Eğitim Bakanlığının YÖK ile işbirliği yaparak öğretmen yetiştirmek için çalışmalar yürüttüğünü ve en çok ihtiyaç duyulan alanları belirlemek amacıyla oluşturulan çalışma grubu sonucunda en çok öğretmen ihtiyacı olan 5 bölüm belirlenmiştir. Bu bölümler şunlardır:

1. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği
2. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
3. Teknoloji Tasarım Öğretmenliği
4. İlköğretim Matematik Öğretmenliği
5. Özel Eğitim Öğretmenliği

Bu bölümler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen ihtiyacının en yoğun olduğu alanlar olarak belirlenmiştir. Bu doğrultuda, bu bölümlere öğretmen yetiştirmek ve bu alandaki öğretmen açığını kapatmak amacıyla çalışmalar sürdürülmektedir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri