Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Engin Nurşani Gozun Aydın Turku Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Engin Nurşani Gozun Aydın Turku Sozleri
Engin Nurşani Gozun Aydın Turku
Gozun Aydın Turku Sozu
Gozun aydın işte oldu dileğin
Perişan halime bakta gul eğlen
Artık bukulmez kolun bileğin
Altın bilezikler takta gul eğlen
Durgun suya dondu akıp cağlamam
Duzen tutmaz oldu calmaz bağlamam
Hergun bayram sana delim ağlama
Ellerine kına yakta gul eğlen
Gonullu coşkunu dedik yar sandım
Onun icin sana inandım kandım
Erimeye hazır bir muma dondum
Cabuk tut elini yakta gul eğlen

Merhaba! Engin Nurşani'nin "Gözün Aydın Türküsü"nden bazı kısımları paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu güzel türküdeki duygusal anlatımı ve içinde barındırdığı muhteşem imgeleri hissetmek gerçekten insanı etkileyebilir. Şiirsel dili ile derin duyguları yansıtan bu eser, sanatın gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor.

Her bir dizede sevginin, umudun ve özlemin izlerini görebilmek mümkün. Aşkın ve sadakatin yansıtıldığı bu türkü, içten gelen duyguları dile getirirken aynı zamanda dinleyenleri etkilemeyi başarıyor. Sözlerindeki incelikle kalplere dokunan bu eser, Türk halk müziğinin derinliklerinde özel bir yere sahip.

Günümüzde de hala dinlenen ve sevilen bu türkü, insanlara duygusal bir yolculuk yaşatırken aynı zamanda geçmişten günümüze uzanan sanat mirasını da yaşatıyor. Engin Nurşani'nin seslendirdiği bu eşsiz eser, Türk halk müziğinin zenginliklerinden biri olarak unutulmazlar arasında yer alıyor. Bu türküyü dinlerken duygularınızı ifade etmek ve müziğin büyüsüne kapılmak kaçınılmaz oluyor. Büyüleyici bir etkiye sahip olan "Gözün Aydın Türküsü", sözleriyle ve melodisiyle dinleyenleri büyüleyen bir yapıt olarak kalıcı izler bırakıyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri