Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enginarın En Güzel Hali

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Enginarın En Güzel Hali Tarifi İçin Malzemeler
5 adet orta boy enginar
1 avuç içi iç bakla
1 ortaboy soğan
Yarım limon
Tuz
1 çay kaşığı şeker
Bir tutam dere otu
2 dal yeşil soğan

Enginarın En Güzel Hali Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanlar yemeklikten az daha küçük doğranır, zeytinyağında kavrulur.
Enginarlar dilim yada küp şeklinde doğranır ve yarım limon sıkılmış suda bekletilir.
Kavrulan soğanların üzerine süzülmüş enginarlar eklenir.
Birkaç dk kavrulur.
İç baklayı kabuklu tüketecekseniz enginarların üzerine 3 dk sonra eklemeniz eşit pişme süresi sağlar.
Kabukları soyacaksanız 7-8 dk enginarları kavurup iç baklayı ekleyiniz.
Enginarlar ve bakla birlikte 3-4dk kavrulduktan sonra enginarı beklettiğimiz limonlu sudan tencereye eklenir.
Tuzu, şekeri de katıldıktan sonra altı kısılır ve pişmeye bırakılır.
Yemek altı kapatıldıktan sonra ince kıyım taze soğan ve dereotu eklenir. Soğuk servis edilir. Afiyet olsun.
Enginarın En Güzel Hali Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri