Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Et Haşlama

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Et Haşlama Tarifi İçin Malzemeler
500 gram dana kuşbaşı
3 adet patates
2 adet havuç
1 adet kuru soğan
Sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Su
Terbiyesi için
1 adet yumurta
Yarım limon suyu
1 yemek kaşığı un

Et Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Etimizi üzerini 1 parmak geçecek kadar su ekleyip düdüklüde yarım saat pişirelim.
Sonra ocağı kapatıp düdüklüyü soğuyunca açalım.
Üzerine iri doğranmış patates ve halka doğranmış havuçları ekleyip pişene kadar ocakta pişirelim. Bu pişirme sırasında 2 su bardağı sıcak su ekleyelim.
Ayrı bir kasede terbiyesini karıştırıp hazırlayalım.
Pişen yemeğin suyundan terbiyesine biraz alıp karıştıralım.
Sonra yemeğe terbiyesini ekleyip karıştıralım.
Tuz ve karabiber ekleyip 5 dk kaynatalım. Afiyet olsun.
Et Haşlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri