Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Etli Kemikli Kara Lahana Sarması

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Etli Kemikli Kara Lahana Sarması Tarifi İçin Malzemeler
1,5 bağ kara lahana
2 – 3 parça kemikli etli
İç harcı için:
2 büyük soğan
1 su bardağı pirinç
Yarım su bardağı bulgur
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı tuz
1 silme tatlı kaşığı karabiber
Yarım su bardağı sıvı yağ
5 dal maydanoz

Etli Kemikli Kara Lahana Sarması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Lahanalar haşlanır.
İnce doğranan soğan sıvı yağla kavrulur.
Salça ve baharatlar eklenerek kavrulur.
Yıkanmış pirinç ve bulgur eklenir.
1 su bardağı su katılarak pişirilir.
Altı kapatılır ve ince kıyılmış maydanoz eklenir.
Sarmalar sarıldıktan sonra düdüklü tencerenin dibine kemikler koyulur.
Üstüne sarmalar dizilir. 2 su bardağı su koyulur. 1 tatlı kaşığı tuz üzerine gezdirilir. Kapağı kapanır.
Kaynadıktan sonra 10 dk kısık ateşte pişirilir. Afiyet olsun
Etli Kemikli Kara Lahana Sarması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri