Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Etli Kuru Fasülye Tarifi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Etli Kuru Fasülye Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı kuru fasulye
300 gram kuşbaşı
1 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı zeytin yağı
1 orta uzunluk kuru soğan
2 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Su

Etli Kuru Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuru fasulyeyi 3-4 saat öncesinde bir kaç kaynar getirip kendi sıcaklığında bekletin.
Yemek hazırlığına başlamadan evvel ıslattığınız fasulyeleri süzün.
Soğanları yemeklik doğrayıp hafif soteleyin.
Eti de ek edip etlerin rengi değişene kadar soğanla birlikte kavurun.
Salça ve baharatları da ekleyip salçanın kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edin.
Fasulyeleri ekleyip kaynar suyu ek edin.
Kısık ateşte kaynamaya bırakın.Afiyet olsun…
Etli Kuru Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri