Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Etli Kuru Fasulye

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Etli Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
250 gram kuşbaşı et
2 çorba kasesi fasulye (kendinize nazaran azaltıp çoğaltabilirsiniz)
1 adet kurusoğan
1 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1,5 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası
Tuz
Pulbiber
Sıcak su

Etli Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Daha evvel geceden sıcak suda bekletilmiş fasulyeler yıkanır ve bir köşede bekletilir.
Tereyağı ve sıvı yağ tencereye konur.
Kuşbaşı etler eklenir ve kavrulur.
Kavrulduktan sonra küp küp doğranmış soğan ek edilir.
Salçalar, tuz ve baharat ek edildikten sonra süzülmüş fasulye eklenir.
Sıcak su da ek edildikten sonra 25 dakikada düdüklü tencerede pişirilir. Ben düdüklü tencerede pişirdim ancak isteyen tencerede de pişirebilir. Lakin o vakit etin ve fasulyenin pişme müddetine dikkat etmeniz gerekir. Düdüklünüzün modeline nazaran pişme müddeti değişebilir.
Piştikten sonra servise hazır. Afiyet olsun.
Etli Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri